Ooit gemist

 

INHOUDSTAFEL

Ooit Gemist

De programma’s van Eén, Canvas en Ketnet van de voorbije week en toppers van vroeger vindt u in Ooit gemist. U hoeft helemaal geen abonnement te hebben om programma’s op te vragen met de Ooit gemist-service. U betaalt gewoon per bestelling.

Hebt u een uitzending gemist van de voorbije week? Dan gaat u in het basismenu van Ooit gemist naar Voorbije week en kiest u het gewenste programma. Zoekt u programma’s die meer dan een week geleden op tv werden uitgezonden dan gaat u naar Ooit gemist A-Z en zoekt u het programma of de serie naar keuze. U betaalt een bedrag per uitzending die u bekijkt.

De prijs varieert naargelang de programmaduur: in principe wordt 1 euro per gestarte 30 minuten en 0,5 euro per gestarte 15 minuten voor een Ketnet-programma aangerekend.
Het journaal, Karrewiet, Terzake en Het weer zijn gratis.

VRT-Aanbod Ooit Gemist

Waar vindt u de Ooit gemist-service?

  • Bij Belgacom digitale tv: U vindt de “Ooit gemistEén en Canvas” nadat u op de afstandsbediening de knop “on demand” hebt ingedrukt. U kiest dan “TV op aanvraag”. U vindt dan Ooit gemist van Eén en Canvas samen. Ooit gemist van Ketnet vindt u op een aparte lijn.
  • Bij Telenet digitale tv: U vindt “Ooit gemistEén en Canvas à la carte” nadat u op uw afstandsbediening op de “tv-theek” knop hebt gedrukt.
  • U kan (bij Belgacom TV en Telenet digital TV) ook gewoon afstemmen op Eén of Canvas/Ketnet en drukken op de rode knop. Op die manier vindt u snel het extra digitale aanbod van het net (het aanbod Ooit Gemist, wedstrijden, ...).

En wat is Net Gemist?

Net gemist is een abonnementsformule en biedt programma’s van de voorbije 7 dagen aan.

Meer informatie over Net Gemist

 

TV-gids Eén

 

TV-Gids Canvas