75 jaar radio + start podcast

Feest bij de openbare omroep! De radio mag 75 kaarsjes uitblazen en doet dat met de nodige festiviteiten. Op Radio 1 ontvangt Friedl' Lesage in haar praatprogramma Het beste moet nog komen belangrijke personen uit de radiogeschiedenis.

Radio 2 organiseert de Pre Historie Live en Donna gaat voor een fuif. Ook Studio Brussel laat dit evenement niet zomaar voorbijgaan. De Culture Club in Gent werd omgetoverd tot de feesttempel voor 75 jaar radio. Kers op de taart is een unieke heruitgave van Het Leugenpaleis. De hilarische typetjes van Bart Peeters en Hugo Matthysen komen nog een laatste keer terug op de radio. We horen Bettina Geysen over SAM en haar snorrieporrie (Aimé Van Hecke).

Bij de viering van 75 jaar radio wordt duidelijk ook de toekomst niet uit het oog verloren. Radio luisteren via het internet wordt steeds populairder en de VRT gaat nog een stap verder met de mogelijkheid tot downloaden of abonneren op een podcast.
Nadien kan je de uitzendingen beluisteren wanneer je wil, maar ook op een mp3-speler zonder dat een internetverbinding nodig is.

Your device does not support this media type
Popout

75 jaar radio + start podcast