BVN

De publieke televisiezender voor  Vlamingen en Nederlanders in het buitenland

BVN staat voor 'het Beste van Vlaanderen en Nederland' en is daarmee dé Nederlandstalige publieke tv-zender in het buitenland.

Elke dag opnieuw selecteert BVN uit het televisieaanbod van de Nederlandse Publieke Omroep en de VRT de beste Nederlandstalige programma's: nieuws en actualiteiten, sport, amusement, series en topfilms.

 

Nieuws, sport en amusement


BVN zendt per dag 12 uren lang via de satelliet Vlaamse en Nederlandse programma’s uit en herhaalt alle programma’s nog eens.  Van die 12 uur levert de VRT elke dag vier uur. 

Ongeveer de helft van de Vlaamse zendtijd gaat naar actualiteitsuitzendingen als Het journaal, De zevende dag, De afspraak of Van Gils en gasten. Maar ook fictie en ontspannende programma’s als Thuis, Blokken, Iedereen beroemd, Dagelijkse kost  zijn in het buitenland te volgen.  

Kijk voor recente programma-informatie bij Programma's.


BVN is overal ter wereld te ontvangen via satelliet en internet


BVN is wereldwijd 24 uur per dag via meerdere satellieten te ontvangen.

Veel hotels, campings en appartementencomplexen bieden hun gasten BVN. Zo kunt u rechtstreeks BVN kijken op uw hotelkamer, op de camping of in uw appartement. Kijk voor meer informatie bij Ontvangst.

Het is nu ook mogelijk om live naar BVN te kijken via de livestream op BVNLIVE.

Via app: de BVN-app is beschikbaar voor zowel iOS als Android smartphones en tablets

BVN is er voor mensen die een paar weken op vakantie gaan en op de hoogte willen blijven van de actuele ontwikkelingen in Nederland en België, of geen enkele aflevering van hun favoriete serie willen missen. Ook wie voor langere tijd naar het buitenland vertrekt kan via BVN het nieuws, de taal en cultuur van het moederland blijven volgen.

Gerelateerd