Het Sporza Wintercircus wordt dé hotspot voor de WK-beleving. Iedereen is er van ’s morgens tot ’s avonds welkom! Wil je mee supporteren in de studio? Of ben je benieuwd naar wat er nog meer te beleven valt? Neem dan een kijkje op deze pagina

Sporza Wintercircus

Voor het eerst wordt het WK voetbal gespeeld in de winter. Daarom koos VRT voor het iconische Wintercircus in Gent als centrale hub voor haar aanbod op radio, televisie en online, als basiskamp voor de diverse redacties en als ontvangst- en belevingsruimte voor fans en supporters.

Niet alleen Sporza strijkt neer in het ‘Sporza Wintercircus’ voor de verslaggeving en omkadering op Eén, Canvas, Radio 1, sporza.be en VRT MAX. Ook Studio Brussel is er tijdens het WK prominent aanwezig met zijn ochtendblok, en Radio2 bouwt op de wedstrijddagen van de Rode Duivels een voetbalfeestje met FC Niels & Wiels.

Het Sporza Wintercircus wordt dé hotspot voor de WK-beleving. Iedereen is er van ’s morgens tot ’s avonds welkom: om een blik te werpen achter de schermen, samen de WK-sfeer op te snuiven of gewoon wat te chillen na het werk of het studeren. Er valt altijd iets te beleven, zelfs op de rustdagen. 

Elke ochtend heten we je graag welkom in onze koffiebar om je dag alvast goed te beginnen. Of hou je van wat uitdaging en ontdekking, breng dan zeker een bezoekje aan onze Sporza bar of test je sportieve skills in het sportlab.  

 

Luister mee, kijk mee, doe mee

Luister mee

Radio vanuit het Sporza Wintercircus

Kijk mee

Televisie vanuit het Sporza Wintercircus

Doe mee

Sporza Wintercircus opent zijn deuren voor tal van activiteiten. Bekijk hier het programma en reserveer een plaats voor een exclusief bezoek.

Veelgestelde vragen

In samenwerking met

Informatie voor partners is te vinden op www.sporzawintercircus.be/hospitality