Opnamestudio Thuis

Adres

Kolonel Begaultlaan 21 B
3012 Leuven (Wilsele)

Met het openbaar vervoer

  • Neem de Buitenringbus 600 tot aan het Engels plein. Volg vandaar  langs het kanaal de Kolonel Begaultlaan . De studio bevindt zich 500 meter verder aan je linkerkant in een lichte bocht nog voor de Stadswerkplaatsen. 
  • Dienstregelingen vindt u op www.nmbs.be en www.delijn.be.

Met de wagen

Vanaf 1 februari 2021 is onderaan de Keizersberg een knip  (rode streep op plannetje)  en kan je niet meer in de richting van de Vaartkom rijden.  Ook in de andere richting zal je er niet door mogen met de wagen.  De straat wordt niet afgesloten. Bewoners van enkele straten in de buurt mogen er wél door.  Het verbod is met borden aangegeven, de controle is met camera’s en nummerplaatcontrole.

Dit past in het circulatieplan van de stad.  Meer informatie over het waarom van deze knip vind je op de website van de stad Leuven.

De aangeraden route (groene pijlen) is komende van E314 afrit Herent de Vest op te rijden,  te draaien aan de brouwerij en zo de Vaart over te steken.

Of je komt via de E314 afrit Kessel-Lo en de Aarschotsesteenweg. Jammer genoeg is dat afrittencomplex ook nog niet volledig open wegens werken.  Pas in april zou dit terug volledig open gaan.  Tot dan zijn de oprit naar Lummen en de afrit vanuit Lummen nog afgesloten.  

Wie uit Brussel komt of er naartoe gaat, kan deze dus wel gebruiken.    

De laatste informatie van de werkzaamheden, vind je hier :  https://wegenenverkeer.be/werken/fiets-en-autotunnel-kessel-losesteenweg-leuven-noord

Informatie over het hele project  (werken E314  tem 2023 tussen Leuven en Rotselaar) vind je op https://www.leuvennoord.be/planning