Opnamestudio Thuis

Adres

Kolonel Begaultlaan 21 B
3012 Leuven (Wilsele)

Met het openbaar vervoer

  • Neem de Buitenringbus 600 tot aan het Engels plein. Volg vandaar  langs het kanaal de Kolonel Begaultlaan . De studio bevindt zich 500 meter verder aan je linkerkant in een lichte bocht nog voor de Stadswerkplaatsen. 
  • Dienstregelingen vindt u op www.nmbs.be en www.delijn.be.

Met de wagen

  • Vanuit Brussel : E40 Brussel-Leuven nemen. Voorbij Bertem neem je de E314 richting Aken - Hasselt – Leuven. Volgen tot afrit18 (Leuven/Mechelen) Aan het einde van de afrit ga je naar rechts op de N26 Leuven-Mechelen. Je neemt de eerste straat links, richting “Abdij Keizersberg”, d.i. de Mechelsesteenweg, en volgt deze tot je de vaartkom ziet. Opgelet : ZONE 50! Draai VOOR de Vaartkom linksaf, en onmiddellijk rechts zodat je naast het water komt te rijden. Dit is de Kolonel Begaultlaan. De studio met parking bevindt zich 500 meter verder aan je linkerkant in een lichte bocht van het kanaal nog voor de Stadswerkplaatsen. Hier rij je de parking van de firma DDG op, gespecialiseerd in verwarmingstoestellen. Rij tot helemaal achteraan op de parking en sla linksaf, hier vind je de toegang tot Studio 2 waar Thuis wordt opgenomen.
  • Vanuit Antwerpen : E19 Antwerpen – Brussel, afrit Zemst – Weerde, op het einde van de afrit naar links richting Hofstade rijden. Deze baan (Trianonlaan) altijd volgen tot op het T-kruispunt. Sla rechts af richting Leuven. Ongeveer vijftien kilometer volgen, (o.a. over de brug van Kampenhout) richting Leuven. Bijna in Leuven rij je de brug over de E314 over en neem je de eerste straatlinks NA de oprit richting “Abdij Keizersberg”, d.i. de Mechelsesteenweg, en volgt deze tot je de vaartkom ziet. Opgelet : ZONE 50! Draai VOOR de Vaartkom linksaf, en onmiddellijk rechts zodat je naast het water komt te rijden. Dit is de Kolonel Begaultlaan. De studio met parking bevindt zich 500 meter verder aan je linkerkant in een lichte bocht nog voor de Stadswerkplaatsen. Rij tot helemaal achteraan op de parking en sla linksaf, hier vind je de toegang tot Studio 2 waar Thuis wordt opgenomen.