woensdag 16 augustus 2023
16 augustus 2023

Reserveer je plek in de VRT-voorleesclub

Ben jij ook fan van de luisterverhalen en filmpjes van De voorleesclub op VRT MAX? Goed nieuws: dit najaar organiseert VRT opnieuw live-voorleessessies die je gratis kan bijwonen. Lees hieronder waar, wanneer en hoe je je plekje kan reserveren.

Reserveer je plek in de VRT-voorleesclub

De voorleessessies van VRT vinden één keer per maand plaats op toffe locaties over heel Vlaanderen. Tijdens de VRT-boekenmaand in november organiseren we zelfs een aantal extra sessies. 

Je kan de voorleessessies gratis volgen, maar je moet op voorhand je tickets reserveren. Lees verder om te weten hoe je een plaatsje (maximum 6 personen) kan reserveren. 

Kinderen luisteren aandachtig naar de voorlezer ©Joost Joossen

September: plantentuin Meise

Op 3 september leest acteur, danser, choreograaf en theatermaker Roman Van Houtven voor. Hij koos zelf boeken die hem inspireren, en hij kan niet wachten om voor te lezen in de mooie plantentuin van Meise. De voorleessessie start om 14.00 uur en eindigt rond 15.00 uur. De tickets zijn de hele dag geldig en zijn dus inclusief een bezoek aan de plantentuin zelf.  Er is daar trouwens een leuke speurtocht voor kinderen en/of ze kunnen het blotevoetenpad verkennen.

Lees er meer over op de website van plantentuin Meise

Oktober: bibliotheek Lanaken

Op 7 oktober lezen Radio2-presentatoren Ann Reymen en Daan Masset samen voor in de bibliotheek van Lanaken. De boekkeuze viel op een uniek verhaal. Onze voorlezers lezen eerst het boek van begin tot einde. Daarna lezen ze het boek opnieuw, maar dan van achteren naar voren. Ontdek hoe elk verhaal twee kanten heeft! De sessie vindt plaats van 14.00 uur tot 15.00 uur.

November: VRT-boekenmaand

Tijdens november organiseert VRT de VRT-boekenmaand met extra voorleessessies tijdens De voorleesweek. Meer info volgt later.

Heel leuk! Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan eenvoudig via deze link.

Er zijn een beperkt aantal tickets per voorleessessie beschikbaar, dus twijfel niet en schrijf je snel in!

Meer leesplezier? Schrijf je in op de nieuwsbrief via vrt.be/leesmee.

Logo De voorleesclub

Gerelateerd