Laat je inpakken door Tytgat Chocolat

Tytgat Chocolat: nieuwe romantische fictiereeks over de inpakkers bij een chocoladebedrijf vanaf zondag 10 september bij Eén.

Vanaf zondag 10 september kunnen kijkers op Eén genieten van de romantische nieuwe fictiereeks Tytgat Chocolat

Jasper Vloemans werkt als inpakker bij het chocoladebedrijf Tytgat Chocolat en wordt verliefd op zijn collega Tina, een meisje van Kosovaarse afkomst. Wanneer Tina plots uitgewezen wordt naar haar land van herkomst, blijft Jasper met een gebroken hart achter. Achter de rug van hun familie en de directie van Tytgat Chocolat reizen haar vrienden haar achterna, aangevoerd door de dolverliefde Jasper.

De hoofdrollen in Tytgat Chocolat worden vertolkt door Jelle Palmaerts, Jan Goris, Jason Van Laere, Gert Wellens en Peter Janssens van Theater STAP, een theatergezelschap dat werkt met een vast ensemble van professionele acteurs met een beperking.

Ook Wim Opbrouck, Frank Focketyn, Marc Van Eeghem, Els Dottermans, Mira Bryssinck, Mieke De Groote, Jan Decleir en Flor Decleir spelen mee.

De reeks werd geschreven en geregisseerd door Filip Lenaerts en Marc Bryssinck, artistiek directeur van Theater STAP.

Tytgat Chocolat: vanaf 10 september elke zondag om 21.20 uur op Eén en VRT NU.

 

Making of

Tijdens de opnameperiode van de reeks werd een making of documentaire gemaakt over de hoofdrolspelers van Theater STAP. Deze making of brengt een eerlijk en ontroerend portret van de vijf bijzondere acteurs.

Making of documentaire: op donderdag 26 oktober om 20.40 uur op Eén en VRT NU.

Met audiodescriptie

Tytgat Chocolat is zondagavond te zien op Eén met audiodescriptie via de taalkeuze. Gelijktijdig is de aflevering met open audiodescriptie, hoorbaar voor iedereen, te zien op het kanaal van Ketnet. De uitzending met open audiodescriptie is later ook te bekijken via VRT.NU in de categorie Audiodescriptie, via NetGemist en op DVD.

Tytgat truffels

“…Met geuren, kleuren en smaken componeren wij voor u een chocoladesymfonie waarin versheid en kwaliteit de boventoon voeren. Tytgat truffels worden met de grootste zorg op ambachtelijke wijze vervaardigd…“ - Roman Tytgat 

Naar aanleiding van de release van Tytgat Chocolat brengen Eén en De Mensen chocoladetruffels op de markt.

Per doosje wordt er €0,50 geschonken aan vzw Downsyndroom Vlaanderen. De truffels van Tytgat Chocolat zijn vanaf 11 september te koop. 

Tytgat Chocolat is een reeks van productiehuis De Mensen voor Eén, in samenwerking met Proximus en Gardner and Domm, en met steun van VAF/Mediafonds en de Tax Shelter maatregel van de federale overheid.