OT is allereerste MNM Rising Star

Olivia Trappeniers (20 jaar) uit Deurne, ook bekend onder haar artiestennaam OT, is de winnaar van MNM Rising Star. 

 Olivia Trappeniers (20 jaar) uit Deurne, ook bekend onder haar artiestennaam OT, is op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Rising Star

Onlangs startte jongerenzender MNM met MNM Rising Star een zoektocht naar hét strafste nieuwe muzikale talent in Vlaanderen. Alle MNM-luisteraars konden de afgelopen weken muzikaal talent dat dringend ontdekt moest worden met de radiozender delen. Na een succesvolle inschrijfperiode met meer dan 800 inschrijvingen op minder dan drie weken tijd, selecteerde de MNM-jury 3 finalisten.

De finalisten kregen vervolgens de opdracht om met een cover van een MNM1000-nummer de MNM-luisteraars te overtuigen. De finalist die het meeste stemmen wist te verzamelen, zou gekroond worden tot de allereerste MNM Rising Star. De uiteindelijke winnaar werd vanochtend bekendgemaakt in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow #GrotePet.

Zangeres OT, Olivia Trappeniers uit Deurne, ging lopen met 40% van de stemmen. Zij is de allereerste MNM Rising Star en zal dus nog vaker te horen zijn op MNM. De verdienstelijke tweede en derde plaats gingen respectievelijk naar finalisten Thomas Cerpentier en Hunter Falls. Alle drie de finalisten krijgen hun opgenomen MNM1000-nummer op een vinylplaat. Olivia mag naar huis met een gouden plaat.

Jury: “Bij de inschrijvingen viel OT meteen op door haar pure en breekbare cover van "There for you" van Martin Garrix & Troye Sivan. Van bij de eerste noten was duidelijk dat OT barst van het talent."