Haast je naar Bozar voor Media Fast Forward

Op dinsdag 5 december organiseert de VRT samen met de Var en BOZAR een speciale editie van Media Fast Forward.

Op dinsdag 5 december organiseert de VRT samen met de Var en BOZAR een speciale editie van Media Fast Forward, het jaarlijks inspiratie– en netwerkevenement over media-innovatie.

Op 5 december brengt Media Fast Forward ondernemers, onderzoekers, media professionals, beleidsmakers en iedereen met interesse in media-innovatie samen om de mogelijkheden en impact van media en technologie in onze (toekomstige) wereld te vorm te geven.

Media Fast Forward is voor iedereen. De mogelijkheden en uitdagingen van nieuwe technologieën en projecten geven een beeld van hoe de toekomst van media er uit kan zien, een toekomst waarvan iedereen deel uitmaakt. Daarom kan je in een aparte exporuimte Europese onderzoeksprojecten ontdekken en de laatste technologische innovaties op de markt verkennen.

Met BOZAR LAB heeft BOZAR een gloednieuwe ruimte voor kunst, nieuwe media en technologie. Een plek waar kunstenaars, onderzoekers en publiek elkaar ontmoeten rond kritische reflectie en innovatie, op het snijpunt van de verschillende disciplines. Op Media Fast Forward zal je de artistieke installatie "Talk to Me" van Jonas Lund en de film "Michael” van Adel Abidin kunnen terugvinden, die de link tussen kunst, maatschappij en technologie ondersteunen.

Meer informatie op de website:  https://www.mediafastforward.be/