Radio 2 lanceert Straat Préféré

Het grootste burenfeest van ‘t land

Tijdens het lange Hemelvaartweekend (van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni) organiseert Radio 2 de eerste editie van Straat Préféré, het grootste burenfeest van 't land. Onder het motto 'Beter een goede buur dan een verre vriend' roept de zender alle buren in Vlaanderen op om dat weekend samen te komen. En of dat nu voor een aperitiefmoment, een kubbtoernooi of voor een groots opgezet straatfeest is, dat maakt niet uit, zolang het maar onder buren is.

De Grootste Familie stuurt vier dagen lang presentatoren uit om langs te gaan bij alle bureninitiatieven. Onder meer Sven Pichal, Christel Van Dyck, Showbizz Bart en Peter Verhulst trekken eropuit en bezoeken buurtfeesten verspreid over heel Vlaanderen. Benjamien Schollaert, Siska Schoeters, Anja Daems, Kim Debrie en Caren Meynen draaien met plezier de bijhorende muziek.

Via radio2.be kunnen luisteraars een playlist voor hun straat aanmaken. Tijdens Straat Préféré op Radio 2 horen ze de favoriete plaatjes gekozen door buren verspreid over heel Vlaanderen.

Straat Préféré: van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni op Radio 2 en op radio2.be. 

Dossier: Gemeenschapsvorming
dinsdag 30 april 2019
30 april 2019

Meer over Gemeenschapsvorming

Jeroen Meus ambassadeur 100km-run voor Kom op tegen Kanker

Hoe maakt 'Thuis' maatschappelijke thema's bespreekbaar?

Studio Brussel en Kortrijk samen voor De Warmste Week

Ketnet wordt een dag Petnet

MNM ondersteunt Warme William

Vierde editie De Pet op tegen Kanker

Meer vrouw op straat: eerste resultaten

Bedankingsweekend voor 30 jaar Kom op tegen Kanker