Marathonradio is terug

7 MNM-dj's steken 3 weken lang alle blokkende studenten een hart onder de riem.

DJ Brahim

Van zondag 2 tot en met vrijdag 21 juni is er opnieuw Marathonradio op MNM. Drie weken aan één stuk presenteren MNM-dj's Sander Gillis*, Brahim Attaeb en Dorianne Aussems een non-stop radioprogramma boordevol studie- en ontspanningstips om blokkende studenten een hart onder de riem te steken. Voor het derde jaar op rij wordt de hele periode live uitgezonden vanuit het Marathonradiohuis in Leuven.

 

In de examenperiode zijn vriendschap en een luisterend oor van onschatbare waarde.

Rino Ver Eecke

Rino Ver Eecke, nethoofd MNM: "In de examenperiode zijn vriendschap en een luisterend oor van onschatbare waarde. Daar zet MNM met Marathonradio dan ook extra op in. Zo gaat het Marathonradio Rescue Team dit jaar langs bij studenten en hun Warme William, die ene vriend die tijdens die moeilijke periode hét verschil maakt. MNM wil zelf ook de ideale radiocompagnon zijn in een periode waarin alle jonge luisteraars de strijd aangaan met blokken en examens. En dat samen met ouders, familie en leerkrachten. Kortom: we steunen met én voor iedereen. We wensen nu al alle studenten heel veel succes toe, met de allerbeste resultaten!"

Marathonradio Rescue Teams

Net zoals vorig jaar trekken de Marathonradio Rescue Teams naar buiten om studenten in alle hoeken van Vlaanderen mentaal én fysiek te steunen. MNM-dj's Tom De Cock, Laura Govaerts, Sen De Paepe en Anushka Melkonian snellen in tandem studenten in heel Vlaanderen te hulp en zorgen voor de allerbeste studieomgeving. Dat kan gaan van het bereiden van een gezonde, energierijke lunch tot het voorzien van de gepaste pauzemomenten. Ze laten bijvoorbeeld samen de hond uit, maar brengen ook leerkrachten en leerlingen dichter bij elkaar. Ze bieden een luisterend oor en zijn zo een Warme William voor alle studenten, leerkrachten en ouders tijdens de examenperiode. Ook Seksuolotte - seksuologe Lotte Vanwezemael - is van de partij. Ze beantwoordt dagelijks alle studie- en examengerelateerde vragen over liefde, relaties en seks.

Marathonradiohuis in Leuven

Dorianne Aussems

Ook dit jaar is het Marathonradiohuis in Leuven het decor van Marathonradio en het centraal ontmoetingspunt voor studenten. Studenten kunnen er op gerichte tijdstippen elkaar ontmoeten en tijdens hun blokpauzes een exclusief optreden meepikken bij Marathonradio Live. Marathonradio Live garandeert de hele periode lang elke dag de nodige ontspanning. De line-up van artiesten die de blokkende studenten een muzikaal hart onder de riem zullen steken wordt binnenkort bekendgemaakt.

Erdoordopjes

MNM helpt alle studenten graag een handje, of zeg maar... een oortje. De afleiding tijdens het studeren gluurt steeds om de hoek. Daarom lanceert MNM erdoordopjes. De MNM-erdoordopjes bewaken de opperste concentratie: geen afleiding meer door kibbelende ouders in de keuken, fluisterende medestudenten in de bibliotheek of de blaffende hond van de buren. De Marathonradio-dj's trekken vandaag al een eerste keer op pad om erdoordopjes uit te delen bij luisteraars die via de app laten weten wat hun grootste afleiding is tijdens het studeren.

Marathonradio Het Rapport

Van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni is er elke middag Marathonradio Het Rapport. Op vrijdag 28 juniblikken de MNM-dj's terug op de afgelopen examenperiode. Ze horen graag hoe het geweest is, vieren de successen en troosten waar nodig.

Marathonradio is er voor iedereen en op elk moment. Via de MNM app kan iedereen overal naar Marathonradio luisteren, alles live volgen én beleven.

Marathonradio: van zondag 2 tot en met vrijdag 21 juni op MNM, met  Brahim Attaeb, Dorianne Aussems, Tom De Cock, Laura Govaerts, Sander Gillis, Sen De Paepe en Anushka Melkonian.

Marathonradio Het Rapport: van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni van 12.00 tot 13.00 uur en op vrijdag 28 juni van 09.00 tot 12.00 uur op MNM.

Marathonradio: alle info via marathonradio.be.

#Marathonradio

* Peter Van De Veire werd op 31 mei vader van Lex. Hij wordt vervangen door Sander Gillis.

Dossier: Onderwijs
maandag 03 juni 2019
03 juni 2019

Meer over Onderwijs

VRT brengt rijke archief naar het klaslokaal

Welk studententeam wint De campus cup 2022?

Meneer Vanneste staat opnieuw voor de klas

In de klas en thuis: wat betekent de VRT voor het onderwijs?

MNM steunt studenten met De MNM Blokhut in Gent

Zijn er doctors in de zaal?

'EDUbox Gezondheid': jongeren informeren en sensibiliseren in de klas

Krokusvakantie vol feest en jong talent bij MNM