Thuisfinale op groot scherm

Eén en Kinepolis brengen fans en cast samen voor Thuisfinale op groot scherm. Op vrijdag 28 juni in Kinepolis Antwerpen, Hasselt en Gent.

Volg de thuisfinale in Hasselt, Antwerpen en Gent

Fans van Thuis kunnen hun hart ophalen: Eén kiest er opnieuw voor om samen met hen en de cast de seizoensfinale van Thuis te beleven op groot scherm, in Kinepolis Antwerpen, Hasselt en Gent.

Vorig jaar keken in Hasselt, Kortrijk en Antwerpen bijna 5.000 fans op grote schermen in open lucht naar de seizoensfinale van Thuis. Ze zagen hoe Waldek net Mayra kon ontwijken met de wagen, hoe de wagen met Mayra met Zoë erin in brand schoot, hoe Rosa haar Steven voor zich won en hoe Stan op de vlucht ging na de uithaal naar Leo. Voor herhaling vatbaar, dachten vele fans en Eén. Op vrijdag 28 juni worden de weergoden echter niet getart en nodigt Eén iedereen uit in Kinepolis Gent, Hasselt of Antwerpen om samen naar de dubbelaflevering te kijken. Snelle beslissers krijgen de kans om de razend spannende Thuisfinale als allereerste te beleven, voordat de aflevering op televisie wordt uitgezonden.

Wat valt er te beleven?

Het wordt ongetwijfeld een gezellige avond, waarbij de fans samen met de cast een quiz spelen met de hele zaal. Natuurlijk worden er daarvoor prijzen uitgedeeld, en is er tijd voor een vraag- en antwoordmoment met de acteurs. En niet te vergeten: in een comfortabele zetel en op een gigantisch scherm van de extra lange, spannende seizoensfinale van Thuis genieten.

Meer dan 25 acteurs van Thuis zullen erbij zijn, waaronder Raf Janssen, Bart Van Avermaet en Kadèr Gürbüz:

Hasselt

In Kinepolis Hasselt komen naast Raf Jansen ook Wim Stevens, Lennart Lemmens, Katrien De Ruysscher, Ann Pira, Mathias  Vergels, Vanya Wellens en Annick Segal mee kijken. 

Je voelt hoe het publiek meeleeft en dat is zalig

Raf Janssen

Raf: “Vorig jaar presenteerde ik de seizoensfinale in Hasselt. Het was heerlijk om de mensen hun gezichten te kunnen bekijken tijdens de aflevering: je voelt hoe het publiek meeleeft en dat is zalig. Je merkt dat de seizoensfinale ook bij de fans veel nieuwsgierigheid opwekt. Ik hoop dat er veel volk komt. Het weer kan alvast geen excuus zijn!” 

Antwerpen

In Antwerpen kunnen fans  Moora  Vander Veken, Pol Goossen, Mathieu  Carpentier, Bart  Van Avermaet, Elise Roels, Tina  Maerevoet, Leen  Dendievel en Jeroen Lenaerts tegen het lijf lopen. 

Het beste moment is het applaus dat volgt bij de aftiteling. Of de fronsende gezichten van spanning!

Bart Van Avermaet

Bart: “Een aflevering zien op het grote scherm is zo fijn. Het geeft een echt cinemagevoel! De reacties van de aanwezige kijkers zijn voor ons hartverwarmend. Het beste moment is het applaus dat volgt bij de aftiteling. Of de fronsende gezichten van spanning!”

Gent

in Kinepolis Gent kijken de fans samen met Daan  Hugaert, Geert Hunaerts, Kadèr Gürbüz, Yemi Oduwale, Tine  Priem, Katrien De Becker, Sid Van Oerle en Nawfel Bardad-Daidj.

Tijdens de uitzending kijk ik zo graag naar de reacties van het publiek. 

Kadèr Gürbüz

Kadèr: “Samen kijken met fans is de max! Tijdens de uitzending kijk ik zo graag naar de reacties van het publiek. Elke keer er een spannende scène aankomt, draai ik mijn stoel naar hen. Dat is zalig: er wordt geschreeuwd, er wordt gelachen, er wordt gehuild."

Tickets

Tickets zijn vanaf nu te koop via een.be/thuisfinale, zolang er zetels beschikbaar zijn. Snelle beslissers kunnen de finale zelfs in preview bekijken.

Dossier: fictie
dinsdag 14 mei 2019
14 mei 2019

Meer over fictie

Eerste beelden van Nachtwacht: De dag van de Bloedmaan

Opnames Arcadia gestart

De allereerste beelden van W817-film 8eraf!

Binnenkort op Eén: Cheyenne en Lola

Eén en KRO-NCRV maken near-fictionreeks 'Arcadia'

Spannend derde seizoen van 'Undercover' op komst

Czech Television wil Canvas-productie Albatros uitzenden

Allereerste beelden van Sinterklaas en Koning Kabberdas