Dringende programmawijziging 27 mei

De zeven Vlaamse partijvoorzitters hebben samen met VRT NWS beslist om het voorziene kopstukkendebat maandagavond niet te laten plaatsvinden.

Voorziene kopstukkendebat valt weg Neil Van Craeynest

De partijvoorzitters debatteerden zondagavond uitgebreid aan het einde van een bewogen verkiezingsdag in het Vlaams Parlement en deelden er bij Phara de Aguirre uitvoerig hun standpunten. Maandagochtend waren ze opnieuw op post in De ochtend van Radio 1. Nog een debat zou daar momenteel niet veel meer aan toevoegen. 

Zie me graag

In de plaats daarvan start Eén een avond vroeger met het heruitzenden van het eerste seizoen van de romantische fictiereeks Zie mij graag.

Anna moet haar echtscheidingspapieren gaan tekenen op de rechtbank. Ze twijfelt of ze het wel alleen zal aankunnen met twee kinderen en vooral: zonder man. Bovendien vliegt er een vogel tegen haar raam. Anna durft hem niet te begraven. Ben woont al drie maanden in bij zijn beste vriend Gunther en diens vrouw Sas. Sas vindt het welletjes en wil dat Ben een eigen woning zoekt.

Aangepaste programmaschema

Het programmaschema voor Eén ziet er zo uit.

Om 22.15 is er een herhaling van Zie me graag

Uiteraard vervalt ook het kopstukkendebat met Vlaamse Gebarentaal op het kanaal van Ketnet. De avondprogrammering blijft beperkt tot Het journaal met VGT om 20.20 uur.

Dossier: Verkiezingen 2019
maandag 27 mei 2019
27 mei 2019

Meer over Verkiezingen 2019

Hoe komen de verkiezingsuitslagen op uw scherm?

Dringende programmawijziging 27 mei

Volg de verkiezingsuitslagen via onze kanalen

VRT NWS: de betrouwbare bron voor verkiezingsnieuws

MNM helpt jongeren met Stemtest

Vijf hoogtepunten uit De Grote Karrewiet Verkiezingsshow

De Grote Karrewiet verkiezingsshow

KIES 19: verkiezingsnieuws voor alle Vlamingen