Thuis de hele zomer beschikbaar via VRT NU

Alle afleveringen van dit Thuis-seizoen nog de hele zomer beschikbaar via VRT NU.

Lowie kondigde goede nieuws aan © VRT - 2019

Deze zomer kan iedereen extra genieten van hun favoriete dagelijkse reeks. Alle reeds uitgezonden afleveringen van het huidige 24ste seizoen zijn vanaf nu nog de hele zomer lang beschikbaar via VRT NU. Ook de afleveringen die de komende weken nog worden uitgezonden, zullen de hele zomer lang te bekijken zijn via VRT NU.

Eén gaat hiermee in op de Twitteroproep van een enthousiaste kijker, die door haar stage al ettelijke afleveringen van Thuis gemist had en ze graag deze zomer wil inhalen. Normaal is een aflevering telkens tot 30 dagen na uitzending raadpleegbaar via VRT NU, maar deze zomer – of voor de studenten: deze blok en ook nog bij eventuele herexamens ;) - kan iedereen er langer van genieten.

Thuis ook populair op VRT NU

Thuis wordt niet enkel druk bekeken via televisie op Eén (gemiddeld 1.228.035 kijkers; live+7, 4+; sept 18 tot eind mei 19), maar ook via VRT NU. Dat bewijzen de mooie cijfers van het online videoplatform.

Recent bereikte Thuis daar een mooi getal: op 27 mei is voor de acht miljoenste keer een aflevering van het huidige seizoen van Thuis als video gestart op VRT NU. Enkele weken geleden werd nog een grotere kaap gerond:  sinds de opstart van het videoplatform (in februari 2017) zijn al meer dan 20 miljoen afleveringen van Thuis gestreamd.

Thuis wordt maandelijks door gemiddeld 170.000 unieke bezoekers bekeken op VRT NU en is goed voor 15% van alle gestreamde video’s op VRT NU.   

Meer over Sport en ontspanning

Duik in het leven van zeven vrouwelijke topsporters

Wat is het belang van sport voor de VRT?

Hoe brengt de VRT een wielerwedstrijd op jouw scherm?

Allez l’Union – de club die het Belgisch voetbal op zijn kop zet

Luchthaven 24/7: achter de schermen van de bruisende luchthaven

Volop vrouwelijke topsport op de VRT

Haal jij als kijker de prijzenpot binnen?

Een zalige paasvakantie bij de VRT