Ketnet op zoek naar nieuwe wrapper

Charlotte Leysen neemt dit najaar afscheid en gaat op zoek naar een nieuwe Ketnet-wrapper.

Charlotte Leysen

Op 17 juni was Ketnet-wrapper Charlotte Leysen op bezoek bij Marathon-radio bij MNM daar kondigde ze aan dat ze dit najaar stopt als Ketnet-wrapper. Samen met de Ketnetters gaat ze op zoek naar een geschikte opvolger. Die zoektocht zal dit najaar te zien zijn op Ketnet. Charlotte neemt nog niet meteen afscheid en zal deze zomer nog de presentatie van de Ketnet Zomertour voor haar rekening nemen.

Het zal me altijd bijblijven: de dag waarop ik door de Ketnetters verkozen werd als hun nieuwe Ketnet-wrapper. Wrapper zijn, het is iets heel uniek, een droomjob.

Charlotte

Ketnet gaat op zoek naar een nieuwe wrapper

Ketnet start dit najaar met een zoektocht naar een nieuwe wrapper. Kandidaten vinden alle informatie op wordwrapper.be.

Kandidaat?

Maak dan een originele vlog voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud van maximum één minuut die je volledig zelf bedacht, gefilmd en gemonteerd hebt.

Stuur je link of video ten laatste tegen 14/7/2019 middernacht door naar wordwrapper@ketnet.be samen met je naam, geboortedatum, e-mailadres en gsm-nummer.

Ketnet: al 21 jaar kweekvijver voor talent

Ketnet is al 21 jaar een kweekvijver voor talent. Steven Van Herreweghe presenteerde als ‘wrapper’ de eerste Ketnet-uitzending. Hij vomde samen met Ianka Fleerackers, Gitte Van Hoyweghen en Sven Ornelis het eerste wrappers-kwartet. Na hen volgen nog tal van nieuwe gezichten, van wie er een heel aantal op dit moment nog actief zijn in de media. Ketnet bleek de afgelopen 21 jaar dan ook de perfecte springplank naar een verdere carrière in de media. Enkele andere voorbeelden: Peter Van de VeireStaf CoppensJelle CleymansErika Van TielenBritt Van MarsenilleNiels Destadsbader,…

Wie is Charlotte Leysen?

Charlotte Leysen werd in 2011 door de Ketnetters gekozen als Ketnet-wrapper. Voor het eerst in de geschiedenis van Ketnet kozen de Ketnetters toen zelf hun nieuwe Ketnet-wrapper. Ze presenteerde ook programma's als Goed Gezien! en Kingsize Live, was het gezicht van de eerste editie van de Move tegen pesten en speelde de hoofdrol in Ketnet Musical: Kadanza. De afgelopen jaren maakte ze ook deel uit van De KetnetBand.

Charlotte Leysen:  "Het zal me altijd bijblijven: de dag waarop ik door de Ketnetters verkozen werd als hun nieuwe Ketnet-wrapper. Wrapper zijn, het is iets heel uniek, een droomjob. Als klein meisje herinner ik me nog hoe hard ik opkeek naar de wrappers. Ik vind het dan ook een ongelofelijke eer dat ik deze prachtige rol 8 jaar op mij heb mogen nemen en kinderen op een speelse manier heb mogen helpen opgroeien. Zelf ben ik in die 8 jaar ook gegroeid van pas afgestudeerde student tot een volwassen vrouw. Ketnet heeft me zoveel onwaarschijnlijke mooie, knotsgekke en avontuurlijke momenten gegeven, waarvoor ik ontzettend dankbaar ben. Ik neem ze allemaal mee in mijn rugzak. Maar nu wordt het stilaan tijd om mijn vleugels uit de slaan. Voor elke deur die sluit, gaat er een nieuwe open. Ik kijk alle avonturen tegemoet!  Met heel veel zorg en plezier ga ik na de zomer samen met de Ketnetters nog op zoek naar een nieuwe wrapper. En dan is de cirkel rond, en kan ik zowel de Ketnetters als mijn Ketnet-collega’s vanuit de grond van mijn hart bedanken voor alle mooie herinneringen. Die draag ik voor altijd in mijn hart."

Dossier: Bedrijfsinformatie
maandag 17 juni 2019
17 juni 2019

Meer over Bedrijfsinformatie

Nieuwe datum voor De Eregalerij

Sterke verhalen, bijzondere thema's en steengoede fictie

Ontdek alle programma's van dit voorjaar bij Eén

'Misschien is Linda De Win kapster in bijberoep?'

‘Komaan Ben Crabbé, praat eens over je trauma’s!’

Vroeg of laat kijk je Canvas. Een blik op het voorjaar

Bereik van VRT NWS op hoogtepunt in uitzonderlijk jaar 2020

I Want To Dance Again