5 Instagram-accounts van en over de VRT

15 juni 2020— Op zoek naar inspiratie, schoonheid en nieuws op Instagram? Volg deze Instagram-accounts van en over de VRT.

Instagram is een populaire app om de gebeurtenissen in de wereld om je heen vast te leggen en te delen. De VRT deelt inspiratie, schoonheid en nieuws via de volgende Instagram-accounts.

Volgtip: 5 Instagram-accounts van en over de VRT

1. @klarapompidou

Wil je je graag verdiepen in kunst, maar weet je niet waar te beginnen? @klarapompidou gidst je door het kunstaanbod in binnen- en buitenland. Het account selecteert de meest bijzondere en spraakmakende expo’s, podiumvoorstellingen, films en architectuur. Verwacht frisse duiding bij zowel gevestigde kunstenaars als nieuwe ontdekkingen.

2. @langzullenwelezen

Nood aan boekentips? Of gewoon nieuwsgierig naar wat schrijvers zelf lezen? @langzullenwelezen zoekt uit welk boeken er op de nachtkastjes van auteurs liggen. Wie weet vind je zo wel jouw ultieme zomerboek!

3. @1043.reyers

Bijzondere plekken in het iconische VRT-gebouw krijgen een plaats op het artistieke account @1043.reyers, opgericht door kunstenares Anne Manteleers en journalist Tim Verheyden. Beide VRT-collega’s vinden elkaar in hun liefde voor fotografie. Brandblussers, toiletdeuren en trappenhallen waren nog nooit zo fascinerend. 

4. @nws.nws.nws

Instagram is hip onder de Vlaamse jongeren, ook als nieuwsmedium. Daarom bundelt @nws.nws.nws elke dag nieuws op maat van jongeren, in video's en stories. Het account is een aanrader voor al wie op zoek is naar helder en behapbaar nieuws of wil weten wat er écht leeft bij jongeren.

5. @vrt.be

De VRT biedt op haar Instagram-account @vrt.be een unieke kijk achter de schermen van de Vlaamse omroep. Leer VRT-medewerkers kennen onder de hashtag #vrtvolk, neem deel aan een wedstrijd in de stories of ontdek grote en kleine verhalen van de VRT.

Nog niet voldaan?

Volg alle VRT-merken op Instagram

Natuurlijk zijn ook alle VRT-aanbodsmerken actief op Instagram. Volg hen via de volgende accounts:

woensdag 15 juli 2020
15 juli 2020