Vijfde editie van de Warmathon

1 oktober 2019 - Kies het goede doel waar jij alles voor wil geven en loop de Warmathon in Kortrijk, Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven of Beringen

JOKKO

Tijdens De Warmste Week kan iedereen opnieuw deelnemen aan de Warmathon, waarbij je rondjes loopt voor het goede doel dat je zelf kiest. Dit jaar kan iedereen zijn goede doel steunen door mee te doen met de Warmathon in Kortrijk, Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven of Beringen. Inschrijven voor de Warmathon kan op dewarmsteweek.be.

De Warmathon is het grootste, meest solidaire sportevent in Vlaanderen. Het brengt in de week voor kerst meer dan 45.000 mensen op de been die zich sportief inzetten voor één van de vele goede doelen van De Warmste Week. De vijfde editie van de Warmathon is er dit jaar van woensdag 18 december tot en met maandag 23 december.

Er zijn dit jaar drie nieuwe locaties.

  • In West-Vlaanderen trekt de Warmathon voor het eerst naar Kortrijk, waar die dag Studio Brussel ook start met hun radiomarathon voor De Warmste Week
  • In Limburg heeft de Warmathon een mooi parcours gevonden op de mijnsite be-MINE in Beringen.
  • In Brussel loopt iedereen dit jaar rondjes in en om de atletiekpiste van het iconische Koning Boudewijnstadion.

Locaties

  • Woensdag 18 december: Kortrijk - Kasteelkaai - van 12.00 tot 20.00 uur

  • Donderdag 19 december: Brussel - Koning Boudewijnstadion - van 12.00 tot 20.00 uur

  • Vrijdag 20 december: Gent - Recreatiedomein Blaarmeersen - van 12.00 tot 20.00 uur

  • Zaterdag 21 december: Antwerpen - Linkeroever - van 10.00 tot 18.00 uur

  • Zondag 22 december: Leuven - Universitair Sportcentrum - van 10.00 tot 18.00 uur

  • Maandag 23 december: Beringen​ - be-MINE - van 12.00 tot 20.00 uur

Loop voor een goed doel naar keuze

Vanaf 1 oktober kan iedereen zich inschrijven voor de Warmathon op dewarmsteweek.be. Deelnemen kost 15 euro. Hiermee steun je het goede doel dat je zelf kiest op dewarmsteweek.be. Het is ook mogelijk om het bedrag van jouw inschrijving te verhogen om zo jouw goede doel extra financieel te steunen.

MNM

Tijdens De Warmste Week zal MNM live radio maken en online verslag uitbrengen vanop de zes Warmathons. MNM-dj's zorgen voor de beats en garanderen een unieke Warmathon-ambiance. Daarom gaf MNM op 1 oktober het startschot voor de inschrijvingen van de Warmathon in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, live vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Daar liepen MNM-dj's Wanne Synnave en Kawtar Ehlalouch rondjes op de atletiekpiste. Dat deden ze ook op de atletiekpiste van het Sportkot in Leuven, een van de andere vijf locaties van de Warmathon. MNM-dj Peter Van de Veire had daarbij Kawtar en Wanne, en bij uitbreiding het hele MNM-team, uitgedaagd om ook de afstand tussen beide pistes in Brussel en Leuven al lopend af te leggen.

De Warmathon van De Warmste Week is er dit jaar van woensdag 18 december tot en met maandag 23 december, elke dag in een andere stad. Inschrijven kan via dewarmsteweek.be.

#DeWarmsteWeek #Warmathon

Dossier: warmste week
dinsdag 01 oktober 2019
01 oktober 2019

Meer over warmste week

Vlamingen bedankten elkaar massaal om het verschil te maken

De Warmste Dankuwel van het Jaar

Adolphe Bastinstraat is De Warmste Straat van Leuven

De Warmste Week 2020 is gestart!

Radio 1 biedt luisterend oor met De LuisterLijn

Hoe kan je het volhouden?

Tijdens De Warmste Week bedanken Vlamingen elkaar

Voltallige Vlaamse regering wordt 'warme luisteraar'