Ketnet viert 30 jaar Samson & Gert

13 december 2019 - Een kerstvakantie boordevol specials, een Samson & Gert-marathon én de favoriete afleveringen van Tom Waes, Peter Van de Veire en vele anderen 

© VRT 2014 - Frederik Beyens

Samson & Gert zijn al 30 jaar te zien op de openbare omroep. Daarom viert Ketnet deze bijzondere verjaardag met heel wat specials en een heuse Samson & Gert- marathon. Nu het afscheid van Gert Verhulst dichterbij komt én de afscheidsshows aanvangen kunnen de trouwe Samson & Gert- fans tijdens de kerstvakantie hun hart ophalen met afleveringen van vroeger en nu.

Elke dag een aflevering

Ketnetters krijgen iedere dag om 7.30 uur en 16.55 uur een Samson & Gert-aflevering te zien waar een bekende Vlaming geweldige herinneringen aan heeft. Onder meer Tom Waes, Dieter Coppens en Kevin, Peter Van de Veire, de Ketnet-wrappers en vele anderen leggen uit welke aflevering hun favoriet is.

Oudste afleveringen op VRT NU

Ook de nostalgici worden verwend met de oudste afleveringen die exclusief worden aangeboden op VRT NU.

Samson & Gert-marathon

Op zaterdag 28 december (van 13.30 tot  15.55) kunnen de fans van Samson & Gert genieten van een heuse Samson & Gert- marathon waarin de personages hun favoriete aflevering aankondigen.

Op zondag 29 december zendt Ketnet om 19 uur de verjaardagsspecial uit die Samson & Gert opnamen naar aanleiding van hun 20e verjaardag. En tot slot mag ook Samson & Gert Winterpret niet ontbreken tijdens de kerstvakantie.

Tijdens de kerstvakantie zijn alle afleveringen en specials naar aanleiding van de 30e verjaardag van Samson & Gert terug te vinden op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Meer over Vlaamse identiteit

Opnames Samson & Marie IJsjestijd van start

Hoe klonken de originele versies van #LikeMe reeks1?

Hoe klonken de originelen van #LikeMe seizoen 2?

Hoe maakt 'Thuis' maatschappelijke thema's bespreekbaar?

Hoe brengt de VRT een wielerwedstrijd op jouw scherm?

Hoe draagt de VRT bij tot de Vlaamse identiteit?

1967: tien keer Canzonissima gespreid over liefst vier maanden

1971: danspasjes met een kleerborstel