Maarten Janssen wordt channelmanager VTM

20 januari 2020 - Maarten Janssen, de netmanager van Ketnet, wordt channelmanager VTM bij DPG Media. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de zender VTM. Hij gaat begin maart aan de slag. 

Maarten Janssen © VRT 2012 - Joost Joossen

Maarten Janssen“"Ik kan terugblikken op heel fijne jaren binnen de VRT, waarin ik veel kansen heb gekregen en met fantastische collega's heb mogen samenwerken. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Zeker Ketnet en alle Ketnet-collega's hebben mijn hart veroverd. Tegelijk heb ik enorm veel zin om te bouwen aan een succesvolle toekomst voor VTM als brede en jonge familiezender. Tot nog toe lag mijn focus vooral op kinderen en hun snel veranderende mediagedrag, ik kijk er al naar uit om nu ook hun ouders en elke generatie daartussen te omarmen." 

Directie VRT“Uiteraard vinden we het spijtig dat een talent als Maarten Janssen vertrekt bij de publieke omroep. Maarten voelt als geen ander aan hoe je met 360° beleving een merk in de markt zet. Zo heeft hij Ketnet uitgebouwd van een televisiezender tot een aanbod voor kinderen dat op vele platformen veilige, reclamevrije content aanbiedt. We wensen Maarten veel succes!”

Wie is Maarten Janssen

Maarten Janssen (38) is sinds vijf jaar netmanager van Ketnet. Hij stond mee aan de wieg van projecten als De dokter Bea Show,Move tegen pesten - STIP IT, het vernieuwde Tik Tak, Het Gala van de Gouden K's, Ketnet Junior en #LikeMe. Daarvoor werkte hij onder andere als redacteur, eindredacteur en creative director binnen VRT, voor programma's als Junior Eurosong, Kom op tegen Kanker, het Swingpaleis, Eurosong en de MIA's. 

 

Dossier: Bedrijfsinformatie
maandag 20 januari 2020
20 januari 2020

Meer over Bedrijfsinformatie

VRT zoekt jong talent met digitale ervaringsopdrachten

VRT NU viert een maand lang liefde in alle kleuren

VRT brengt rijke archief naar het klaslokaal

VRT meest aantrekkelijke werkgever in 2022

Hoe klonken de originele versies van #LikeMe reeks1?

Chloë van de Klantendienst: ‘Ik denk niet dat het schudden met de borsten iets typisch van deze tijd is’

Smartphone en tablet regeren het leven van kinderen

Hoe staat het met de digitalisering van radio in Vlaanderen?