MNM zoekt talent

6 februari 2020 - MNM is op zoek naar nieuw aanstormend talent! MNM is op zoek naar... jou! 

MNM-team tijdens de Warmste week

Met de MNM Talentendagen wil MNM nieuw, jong radiotalent alle kansen geven om de zender te versterken. Radio-, online, muziek-, stem-, research of creatief talent? Iedereen kan zich online inschrijven en tonen waar hij of zij in uitblinkt.

De MNM Talentendagen zijn een jaarlijkse traditie bij MNM. Ze leveren elk jaar een paar goede, creatieve radiotalenten op. Na een intense opleiding door professionele dj’s mogen de jonge radiowolven zich uitleven en hun eerste radiostappen zetten bij MNM. Zo doen jonge talenten heel wat bruisende media-ervaring op bij de VRT. 

Heb je een aangename stem? Een vlotte babbel? Ben je een krak in het nemen van foto's? Of kan jij vette audio- of videomontages maken? Laat ons weten waarin jij uitblinkt en hoe je het team van MNM kan versterken! Wie weet nodigen wij jou uit om ons omver te blazen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Heb jij je al ingeschreven? Doe het snel! ☺️

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe) op

Radio

Radio is je passie en dat straal je ook uit. Superstrak teamwerk, de klok rond, op de gekste dagen van de kalender, en op de meest uiteenlopende plaatsen motiveert jou en bezorgt je een extra boost.

Online

Je weet alle digitale platformen van MNM maximaal in te zetten, je hebt video-skills en bent in staat om zelf actief mee te brainstormen over en te werken aan nieuwe online tools.

Muziek

Er stroomt geen bloed, maar muziek door jouw aderen. Je volgt de muziekscene op de voet en bent op de hoogte van de hits van vroeger, nu en morgen.

Stem

Je hebt een goeie uitspraak en combineert werk achter de schermen met microfoonervaring.

Research

Je vindt vlot je weg doorheen alle mogelijke nieuws –en informatiebronnen. Je weet de juiste mensen telefonisch te strikken en je komt de informatie te weten die je nodig hebt.

Denk jij nu... 'JA, dit is iets voor mij!' 
Schrijf je dan snel in

Dossier: Jongeren
donderdag 06 februari 2020
06 februari 2020

Meer over Jongeren

Judith Van Hirtum is MNM Rising Star 2022

MNM What’s NXT: een uniek belevingsevent rond innovatief West-Vlaanderen

#LikeMe grote winnaar van Het Gala van de Gouden K's

De KEW online en DeZes

Had Niels Destadsbader het bed kunnen delen met een wereldster?

MNM steunt studenten met De MNM Blokhut in Gent

Hoe maakt MNM het verschil?

Ontdek de tien kandidaten van Wie wordt wrapper?