Gasten van tweede reeks Flowjob bekend

17 februari 2020 - Op woensdag 19 februari lanceert Studio Brussel een tweede reeks van Flowjob, een vijfdelige videoreeks over seks met Instagram-fenomeen Flo Windey. Studio Brussel maakte de nieuwe gasten voor de tweede reeks bekend.

Flowjob met wtFOCK-acteur Nathan Bouts

In Flowjob neemt Flo geen blad voor de mond en praat met bekende en onbekende gesprekspartners vrijuit over hun seksleven. Met verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Iedereen heeft namelijk onzekerheden en vragen, maar ook ervaringen: goede én slechte. In de tweede reeks gaat Flo opnieuw, samen met afwisselende gasten, op zoek naar antwoorden. De eerste reeks van Flowjob werd intussen 740 000 keer bekeken op het YouTube-kanaal van Studio Brussel en op VRT NU. 

24 591 jongeren vulden online vragenlijst in

In Flowjob brengt Flo meningen, ervaringen en anekdotes van andere jongeren samen. Met een anonieme vragenlijst van 20 vragen peilde ze begin januari naar de ervaringen van de Flowjob-kijker. Maar liefst 24 591 jongeren vulden de online vragenlijst in op stubru.be. De antwoorden op de vragenlijst zijn verwerkt in de nieuwe afleveringen. De vragenlijst werd opgesteld in samenspraak met WAT WAT en Sensoa.

Flowjob doorbreekt ook dit seizoen taboes over seks, yes! Flo en haar gasten tonen opnieuw dat over seks praten niet moeilijk of awkward hoeft te zijn. Wie na het kijken nog met vragen zit, vindt een antwoord bij WAT WAT. Samen met Sensoa zorgen we op watwat.be voor no-nonsense info bij alle topics uit Flowjob."

Emma Daeleman, WAT WAT

Vijf gasten van seizoen 2

Nathan Bouts (21 jaar)

Nathan acteert in de populaire jongerenserie wtFOCK. Naast acteur is hij ook actief als muzikant. In Flowjob beantwoordt hij open en bloot alle vragen die Flo op hem afvuurt.

Senne Misplon (21 jaar)

Senne Misplon

Senne is een transman en gaf een inkijk in zijn transitie in het tv-programma M/V/X (Eén). Hij is woordvoerder van de vzw Wel Jong, Niet HeteroIn Flowjob vertelt hij eerlijk aan Flo welke invloed zijn transitie heeft gehad op zijn intimiteit. 

Christina De Witte (23 jaar)

Flo Windey met Chrostin

Christina is onder de naam Chrostin bekend als illustratrice en cartooniste voor onder meer het magazine Flair. Ze bracht het boek 'Sommige meisjes houden niet van roze' uiteen survivalgids voor jongeren in de puberteit. In Flowjob praat ze sans gêne over haar eigen seksleven.

Harry Van Noten (20 jaar)

Flo met  Alexander Mcqueer

Harry noemt zich in het nachtleven Alexander Mcqueer. Hij is niet aangetrokken tot vrouwen, maar wel tot mannen en alles in het spectrum daartussen. Harry praat in Flowjob over hoe hij op seksueel vlak heeft geëxperimenteerd, maar deelt ook waarom hij nog maagd is. 

Katrin Swartenbroux (33 jaar)

Flo Windey en Katrin Swartenbroux

Katrin is journaliste voor de krant De Morgen. Op Twitter deelt ze als @FakePlasticRuby haar kritische, maar ook humoristische blik op de wereld. Katrin kampte in het verleden met een depressie en spreekt eerlijk over de impact daarvan op haar seksleven in Flowjob.

Dossier: Educatie
vrijdag 14 februari 2020
14 februari 2020

Meer over Educatie

Vlieg mee over de regenboog met VRT

Samenwerking Thuis en Infrabel rond spoorlopen

Hoe maakt 'Thuis' maatschappelijke thema's bespreekbaar?

Hoe wordt Tik Tak gemaakt?

Waarom zijn herdenkingen zo belangrijk voor de VRT?

Het leven in kleur over racisme in Vlaanderen

Dokter Bea beantwoordt de meest gestelde vragen

Zijn er doctors in de zaal?