Nieuwe datum voor De Eregalerij

22 maart 2020 - Radio 2 viert 20 jaar Eregalerij op donderdag 24 september 2020.

Geert Van Hoeymissen

Christel Van Dyck maakte in De rotonde van 22 maart op Radio 2 een nieuwe datum voor De Eregalerij bekend. De feestelijke editie van 20 jaar Eregalerij zal doorgaan op donderdag 24 september in Kursaal Oostende. Dit jaar worden Soulsister en Wouter Van Belle gevierd tijdens het jaarlijkse feest voor een leven vol muziek.

Tickets voor de oorspronkelijke datum (donderdag 19 maart) blijven gewoon geldig. Iedereen die een ticket kocht wordt gecontacteerd.

Ik schrijf de datum al in potlood op. Want dat is nog zoiets van deze periode. "

Jan Leyers

Jan Leyers (bij Christel Van Dyck): "Ik schrijf de datum al in potlood op. Want dat is nog zoiets van deze periode. Eindelijk ken ik meer dan een viroloog. Twee weken geleden was dat enkel Marc Van Ranst. Nu herken ik er zeker al vijf. En een van die virologen zei deze week dat we nog tot 2021 af en aan die maatregelen zullen moeten invoeren. Dus ik schrijf de datum in potlood op... (lacht) We zullen er zijn!"

Beste Buren huiskamerconcerten

Met een nieuwe datum voor De Eregalerij blijft Radio 2 de Vlaamse muziekproductie ondersteunen. Ook in corona-tijden brengt Radio 2 Vlaamse artiesten naar alle huiskamers, via de Radio 2 app. Op 21 maart gaven The Starlings, Gene Thomas en Willy Sommers een uniek Beste Buren huiskamerconcert.

Op 22 maart om 14.30 uur is het de beurt aan Sasha & Davy, Metejoor en Bent Van Looy. Meekijken kan via de Radio 2 app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be.

Meer over Bedrijfsinformatie

Chloë van de Klantendienst: ‘Gelukkig geen look in de desserten van Jeroen Meus’

Jongeren praten honderduit over hoe zij deze tijden beleven

2e onafhankelijk onderzoek naar onpartijdigheid toont aan: de VRT en Vlaamse media geven Vlaming evenwichtig beeld

Cas Goossens: "Ik ben een katholiek, maar geen CVP’er"

90 jaar publieke omroep: quiz

Parels in het muziekarchief: van verloren krokodillen tot vogels van de koningin

Chloë van de Klantendienst: ‘Bumbalu doet ook maar zijn job’

Paul De Wyngaert: "Radio is de vriend die warm en verbindend is"