MNM op zoek naar playlist van jouw zomer

25 juni 2020 -   MNM gaat op zoek naar de ultieme zomerplaylist  Jeugdkampen kunnen een dj-set winnen om het kamp nog feestelijker te maken. MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael lanceert haar nieuwe podcast Lotte Gaat Diep. En jong talent wordt in de kijker gezet in  The Rise en tijdens MNM Start to DJ. Ontdek het zomeraanbod van MNM.

Seksuolotte met Imke Courtois

MNM komt naar je toe op kamp

MNM komt naar je toe op kamp deze zomer. Tijdens de zomermaanden bezoeken de MNM-dj's regelmatig jeugdkampen, én ze brengen een echte party-dj met dj-booth mee. De ideale gelegenheid om het kamp nog iets feestelijker te maken.

Wil je kans maken op zo'n bezoek, dan kan je je kamp inschrijven via de MNM-app of MNM.be.

Lotte Gaat Diep

MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael, maakt de zomermaanden nog net iets warmer met haar nieuwe podcast Lotte Gaat Diep. Vanaf maandag 29 juni wordt wekelijks een nieuwe aflevering gelanceerd waarin Lotte BV's ondervraagt over liefde, seks, vriendschap en relaties.

Lotte Vanwezemael: "Luisteren naar verhalen van anderen over hun liefdesleven en vriendschappen is boeiend, maar vooral ook leerrijk. Het stelt je gerust dat het ook bij anderen niet altijd even vlot en gemakkelijk gaat en dat ook zij het overleefd hebben. Soms met een traan, maar ook vaak met een lach. In Lotte Gaat Diep ga ik in gesprek met bekende Vlamingen over verschillende onderwerpen: van de invloed van mama/papa worden op je seksleven tot onzekerheden tijdens het daten, single te zijn, de eerste keer en het belang van vriendschappen."

Lotte gaat diep met Laura Tesoro

De volgende bekende Vlamingen komen langs bij Lotte om in alle openheid te vertellen over relaties, seks, vriendschap en liefde:

  • Maandag 29 juni: zangeres Laura Tesoro, voetbalster Imke Courtois en Blind Getrouwd-deelnemer Christophe Ramont;

  • Maandag 6 juli: zanger Gers Pardoel;

  • Maandag 13 juli: Dertigers-actrice Kim Van Oncen;

  • Maandag 20 juli: acteur Rik Verheye;

  • Maandag 27 juli: acteurskoppel Bab Buelens en Vincent Banic;

  • Maandag 3 augustus: Thuis-acteur Nawfel Bardad-Daidj;

  • Maandag 10 augustus: Temptation Island-deelnemer Fabrizio Tzinaridis;
  • Maandag 17 augustus: Vandaag-presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis.

 

Podcast Lotte Gaat Diep: vanaf maandag 29 juni elke maandagochtend op MNM.be.

 

SummerLove

Daarnaast presenteert Lotte ook de hele zomer lang SummerLoveSummerLove brengt elke zondagavond een mix van muziek en gesprekken met luisteraars over allerlei thema's, zoals zomerliefjes, voor het eerst op vakantie gaan met je partner, met koppels op reis trekken, en zoveel meer.

SummerLove: vanaf zondag 28 juni elke zondag van 18.00 - 21.00 uur op MNM.

Jong talent in The Rise en MNM Start to DJ

MNM ondersteunt jongeren en gaat actief op zoek naar jong talent, en dat is deze zomer niet anders. Vanaf dinsdag 7 juli is er de YouTube-documentaire The Rise. Daarin volgt MNM Dina Ayada, winnares van de MNM UrbaNice Battle of Talents, en Ilias, een opkomend zangtalent. Zij banen zich een weg naar de top in de muziekwereld.

Daarnaast gaat MNM samen met MNM-dj Laura Govaerts voor de tiende keer op rij op zoek naar de strafste jonge dj van het moment tijdens MNM Start to DJ.  Jong dj-talent kan zich binnenkort inschrijven via de website van MNM. Een van hen zal op het einde van de finaleweek in de voetsporen treden van niemand minder dan DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK, Spynex, Merlo en Manuals. Deelnemers moeten minstens 16 jaar oud zijn.

The Rise: vanaf dinsdag 7 juli elke dinsdag en donderdag om 16.00 uur via het YouTube-kanaal van MNM.
MNM Start to DJ: vanaf maandag 10 tot en met donderdag 13 augustus.

Feestdagen vol muziek van eigen bodem

Tijdens zowel de Vlaamse feestdag op 11 juli als de Nationale feestdag op 21 juli zet MNM de beste muziek en artiesten van eigen bodem in de kijker. Ter ere van de Vlaamse feestdag worden tijdens MNM Rewind de grootste Vlaamse hits van 2000 tot nu afgespeeld, Het Beste van de MNM50 staat in het teken van de Vlaamse hits uit de MNM50. Op de Nationale feestdag trekt MNM dan weer resoluut de kaart van de beste Belgische muziek tijdens de Bravo België Top100: samen met de luisteraars gaat MNM op zoek naar hun favoriete Belgische songs.

MNM Rewind: zaterdag 11 juli van 07.00 - 10.00 uur op MNM.
Het Beste van de MNM50: zaterdag 11 juli van 13.00 - 14.00 uur op MNM.
Bravo België Top100: dinsdag 21 juli van 10.00 - 18.00 uur op MNM.

MNM Summertime

De zomervakantie en zomerhits, dat gaat hand in hand. Daarom gaat MNM tijdens de zomer op zoek naar de ultieme zomerse playlist van de MNM-luisteraars. Elke dag kunnen de luisteraars suggesties doorsturen om zo hun favoriete zomerplaylist samen te stellen. Grote hits van nu of rasechte klassiekers van vroeger? Alles kan en alles mag!

MNM Summertime: vanaf zaterdag 27 juni elke dag op MNM.

Dossier: Muziek
maandag 29 juni 2020
29 juni 2020

Meer over Muziek

2006: Het jaar van de kniezwengel

1999: K3 debuteert met zevenmijlslaarzen

1987 : wordt het een jurk of een broek?

1986: de enige Belgische overwinning

Layla El-Dekmak maakt een muzikale 'Reis rond de wereld'

1975: Ann Christy én in het Nederlands én in het Engels

1967: tien keer Canzonissima gespreid over liefst vier maanden

1971: danspasjes met een kleerborstel