Waar kan ik Zomerhit 2020 volgen?

14 augustus 2020 - De show zit dit jaar in een ander jasje, door gekende redenen, maar ze zal spetteren als nooit eerder. Hoe kan je de show volgen? 

Bart Peeters op Zomerhit 2019 © VRT Joost Joossen

Wie wint de Radio 2 Zomerhit 2020? Wordt het voor de vierde keer Niels Destadsbader of gaat dit jaar iemand anders met de trofee lopen? Volg het, van begin tot einde, mee via de app van Radio 2 en op Eén!

Vanaf 13 uur: Radio 2 Zomerhit

David Van Ooteghem en Daan Masset trappen de spannendste wedstrijd van het jaar af om 13 uur. Zij ontvangen de 10 genomineerden in hun studio in Blankenberge en leggen hen voor de laatste keer op de rooster. 

Via de app van Radio 2 zit je écht op de eerste rij: David neemt je mee op een exclusieve 'achter de schermen', je ziet de mooiste outfits in primeur en je kunt het angstzweet van de kandidaten hun voorhoofd zien rollen.

Vanaf 20.10 uur: Radio 2 Zomerhit op één en in de app

Siska Schoeters en Bart Peeters nemen je naar goede gewoonte mee naar de ontknoping. De muzikale show kun je zowel op Eén als integraal in de app van Radio 2 volgen.

Na 21.45: eerste reacties in de app van Radio 2

Na de televisieshow doen wij nog gewoon even verder op de radio en in de app. Daan Masset en David Van Ooteghem sprokkelen de leukste reacties, tot 23 uur.

Alles herbeleven?

Er is de Radio 2- website, natuurlijk, en ook op hun sociale media kanalen:  Facebook en  Instagram krijg je een unieke inkijk in het leven op Radio 2, het hart van onze artiesten én natuurlijk het verloop van Zomerhit.

De show is ook te herbekijken via VRT NU

Meer over Vlaamse identiteit

Radio 2 viert 300ste aflevering van The Rat Pack

Allereerste beelden van Sinterklaas en Koning Kabberdas

VRT NU zet 32 'Echo’-afleveringen online

Sean Dhondt speelt hoofdrol in 'Ketnet Musical: De finale'

De stem achter het scherm: waarom werkt Ketnet vaak met Vlaamse dubbing?

Eén viert 10 jaar Iedereen beroemd 

Herken jij deze jeugdseries uit de jaren 60 en 70?

Niels Destadsbader en Regi winnen Radio 2 Zomerhit 2021