Mark Uytterhoeven is Opa op Ketnet

11 oktober 2021 -  Mark Uytterhoeven bracht bij De Ochtend op Radio 1.groot nieuws : vanaf 11 oktober start zijn gloednieuwe programma Opa op Ketnet.  Een resultaat van de coronaperiode en de creatieve geest van een bekend televisiemaker.

Mark Uytterhoeven

Mark Uytterhoeven is vanaf nu Opa op Ketnet. Voor de Ketnetters zorgt hij voor absurde en grappige verhalen en voor de (groot)ouders een knipoog naar Morgen Maandag. Een stukje televisiegeschiedenis heruitgevonden op Ketnet."

Netmanager Ketnet, Annemie Gulickx

Tijdens de lockdown ruimde Mark Uytterhoeven zijn tv-archief op en vond er het trolletje terug dat in 1993 de hoofdrol speelde in de rubriek Kinderspel van Morgen Maandag. Omdat hij zijn kleinkinderen niet kon opvangen, gebruikte hij hetzelfde format om de afgelopen corona-periode een dagelijks clipje te maken voor hen.
Hij speurde het internet af, op zoek naar tweedehands trollen, paardjes, barbies, een racebaan, nepbananen, mini-meubels, speelgoedfruit....en verzamelde zo een resem rekwisieten die een rol in zijn absurde fantasiewereld spelen.

Videospeler inladen...
maandag 11 oktober 2021
11 oktober 2021