Draag het vlammetje en steun De Warmste Week

15 november 2021 - Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen.  De Warmste Week heeft dit jaar een reeks vlammetjes gemaakt, die je kan dragen om te tonen dat je achter het thema van dit jaar staat. 

De zes vlammetjes

Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen. Dat is de slagzin van deze De Warmste Week. 

En toch hebben veel mensen het er vandaag moeilijk mee. 1 op de 5 Vlamingen kan zichzelf niet zijn, door hoe ze eruit zien, wie ze graag zien, omdat ze minder kansen krijgen of gewoon omdat het even wat minder gaat. Daarom heeft De Warmste Week dit jaar een reeks vlammetjes gemaakt, die je kan dragen om te tonen dat je achter het thema van dit jaar staat. 

De opbrengst van de vlammetjes wordt gebruikt om zoveel mogelijk projecten van het DWW Fonds te realiseren in 2022. 

Vanaf vrijdag 19 november zijn de vlammetjes ook te koop in alle KBC-kantoren en bij hun verzekeringsagenten. 

Bij KBC kan je zelfs exclusief een blauw vlammetje kopen, dat de reeks compleet maakt. Om dat te vieren, zendt Studio Brussel op vrijdag 19 november een hele dag lang uit vanuit het KBC-hoofdkantoor in Leuven met @Work.

‘Girlpower’

Kunnen zijn wie je bent, dat verdient ook elk meisje of jonge vrouw. Gloria Monserez (20), één van de 21 jongerenambassadeurs van De Warmste Week, kiest daarom alvast voor de ‘girlpower’-pin.

Ik wil vooral dat iedereen zich even veilig voelt, want dat is ook kunnen zijn wie je bent.”

Gloria Monserez
Gloria met het girlpower-vlammetje

Gloria Monserez: “Ik heb voor de girlpower-pin gekozen omdat ik toch al heel mijn leven merk dat het als meisje niet altijd even simpel is. En daar wil ik gewoon verandering in brengen. Ik wil vooral dat iedereen zich even veilig voelt, want dat is ook kunnen zijn wie je bent.”

Over De Warmste Week

De Warmste Week vindt dit jaar plaats van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 december in Mechelen. Er komt een groot stadsfestival met DWW Radio (Studio Brussel en MNM maken een week lang samen live radio), muziekoptredens, workshops, voorstellingen en nog veel meer. De Warmste Week wordt gerealiseerd met de warme steun van KBC. Zij zetten mee hun schouders onder de solidariteitsactie die heel Vlaanderen meesleept rond het centrale thema ‘Kunnen zijn wie je bent’.

Bezoek de website van De Warmste Week.

 

Dossier: warmste week
maandag 15 november 2021
15 november 2021

Meer over warmste week

Nieuwe rubriek '#nofilter' in Iedereen beroemd

‘Kunnen zijn wie je bent’: EDUbox maakt thema identiteit bespreekbaar in de klas

De Warmste Week gaat coronaveilig door

Organisaties dienen volop projecten in bij het DWW Fonds

1 op de 5 Vlamingen kan zichzelf niet zijn

Draag het vlammetje en steun De Warmste Week

First Dates is terug met een teens-versie

Hoe kan ik een project indienen voor #DWW21