Duik urenlang in VRT NU

14 juni 2022 - Ook in juli en augustus brengt VRT NU een exclusief aanbod dat enkel te zien en te beluisteren is via VRT NU

Thomas Geuens

Linde

Tijdens het WK 3X3 basketbal kampeert Linde Merckpoel een week lang op de Groenplaats en brengt dagelijks verslag uit. 
Als Tour de France Femmes gereden wordt, gaat Linde dan weer een week mee met Vive le vélo. Ze gaat op schok met Paul Herijgers en de tafelgasten en volgt het programma ook achter de schermen.

Topfictie

Wil je je tijdens de lange zomeravonden helemaal onderdompelen in topfictie? Dan kun je bij VRT NU terecht. Alle seizoenen van VeraMillennium en Wallander zijn integraal te bekijken op VRT NU, tot eind augustus.

Podcasts

De zomer is natuurlijk ook de ideale periode om lekker languit van boeiende podcasts te genieten. VRT NU zorgt voor een spannende, leerrijke en muzikale selectie. Naast het bestaande aanbod, zijn er enkele nieuwe producties te beluisteren.

  • In de derde reeks van Lotte Gaat Diep praat MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael over seks en relaties met bekende Vlamingen, onder andere Sam Gooris en Kelly Pfaff, Thibau Nys en Margriet Hermans.
  • Stijn Van de Voorde laat elke week zijn licht schijnen over de muziekactualiteit in Popcast van de Week zomerspecial.
  • In de Dikke Delvaux neemt Jan Delvaux één muzikaal item vast. De hele zomer lang verschijnt er dagelijks een nieuwe episode op VRT NU.
  • Ook voor de Ketnetters is er vanaf augustus een nagelnieuwe podcast in de aanbieding: de tweede reeks van de succesvolle Nachtwacht Luisterverhalen.
Dossier: Podcast
dinsdag 14 juni 2022
14 juni 2022

Meer over Podcast

Duik urenlang in VRT NU

VRT NU viert een maand lang liefde in alle kleuren

Michèle Cuvelier probeert één vraag te stellen aan Paul McCartney

Al 75 jaar Radio 2 in Limburg

2021... het jaar exclusief online

'Parallel', een waargebeurde podcast met alternatieve feiten

Ketnet zet in op innovatieve storytelling met Nachtwacht en 3Hz

Ontdek de nieuwe Radio 1-podcast 'Reve tot leven'