MNM knalt zomer in met MNM Summer Squad

24 juni 2022 - MNM trekt de zomer op gang met het MNM Party Weekend met een weekend lang de beste DJ-sets op je radio. Vanaf maandag 27 juni start op MNM de zomerprogrammatie met een bekende stem in de ochtend. 

De MNM Summer Squad gaat naar de luisteraars toe

Wanne Synnave presenteert in juli en augustus de ochtendshow op MNM. Hij krijgt elke ochtend van 6 tot 9 uur het gezelschap van een bekende gast. Pommelien Thijs, Yemi Oduwale, Celine Van Ouytsel, Jonatan Medart en Charlotte Sieben zijn deze zomer de vaste gasten van Wanne.

Pommelien Thijs, Yemi Oduwale, Celine Van Ouytsel, Jonatan Medart en Charlotte Sieben omcirkelen  Wanne Synnave

De hele zomer live vanuit Blankenberge

MNM trekt deze zomer naar zee en maakt iedere dag live radio van 10 tot 22 uur vanop de zeedijk van Blankenberge. Kom en duik samen met de MNM-dj’s het water in. Elk weekend kun je kennismaken met de leukste watersporten: surfen, suppen, kanoën,… ​ Heb je het nog nooit gedaan, en wil je het graag eens beleven? Het kan deze zomer, samen met MNM.

Een zomer vol jong talent

Een zomer vol jong talent met de MNM Summer Squad en MNM Start To DJ.

MNM Summer Squad

MNM stuurt deze zomer een bende jonge reporters het land in. De MNM Summer Squad gaat naar de luisteraars toe en doet verslag over jouw zomer. De leukste festivals en concerten, maar ook zomerbars en alle andere plekken waar de MNM-luisteraar de zomer beleeft. De MNM Summer Squad bestaat uit vijf talentvolle jongeren.

  • Anneleen Debaveye (19) uit Antwerpen. Ze studeert kinesitherapie in Antwerpen en houdt er van om haar leven te delen op sociale media aan de hand van filmpjes en stories. Ze is influencer en vooral een heel bezige bij. ​
  • Ivo Shimwa (25) uit Brussel studeerde Audiovisuele Kunsten Montage aan het RITCS. Hij werkte al voor Canvas en Iedereen Beroemd en vindt niets leuker dan mensen te inspireren via video en fotografie. ​
  • Hariette Sylva (20) uit Leuven is vooral gekend van haar TikTok-account @Miss.Sylva. Ze was één van de 21 jongerenambassadeurs van #DWW in 2021 en maakt binnenkort ook haar debuut op het grote scherm in de nieuwe langspeelfilm ‘FOMO’. ​
  • Laurins Dursin (27) uit Kortrijk runt zijn eigen marketingbureau, danst en speelt piano. Dat speelt hij ook heel graag uit op social media. Hij plaatst vaak prachtige foto’s op zijn social media en houdt ook, naar eigen zeggen, van een tapas avond of een zomerse BBQ. ​
  • Anushka Melkonian ken je al langer bij MNM. Ze presenteerde al verschillende programma’s en heeft ​ haar eigen podcast samen met Kawtar Ehlalouch, ‘Bless The Mess’. Momenteel speelt ze in de telenovelle ‘Lisa’, de rol van Olivia.

MNM Start To DJ

Kawtar met finalisten Start to DJ 2021

Voor het twaalfde jaar op rij gaat MNM op zoek naar de strafste jonge dj van het moment tijdens MNM Start To DJ. Wie treedt in de voetsporen van onder andere 5NAPBACK, Manuals en Voltage? De hele zomer lang hoor je elke dag een Start To DJ-kandidaat op de radio. Tijdens de finale op het strand van Blankenberge gaan we op zoek naar de winnaar die komend jaar de titel van MNM Start To DJ-winnaar mag dragen.

Meer over Sport en ontspanning

Wie kroont zich tot nieuwe Homo universalis?

Vive les femmes: vrouwensport op het erepodium

Zaterdag nieuwe wielerhoogdag bij VRT

Programmawijziging: EK op Eén

Ondertitelmarathons tijdens VRT-sportzomer

Gents Wintercircus sfeertribune voor Rode Duivels

VRT schiet met succes sportzomer op gang met WK en BK

MNM knalt zomer in met MNM Summer Squad