donderdag 08 september 2022
08 september 2022

Iedereen welkom bij VRT tijdens het ‘Weekend van de klant’

Donderdag 8 september - Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober gooien we de deuren open voor iedereen die naar ons luistert, kijkt of ons volgt.

Rondleiding op VRT

Waarvoor dienen al die knopjes in een radiostudio nu eigenlijk? Wat is er zo uniek aan de innovatieve studio van Extra Time? Hoeveel mensen zitten er in de journaalstudio terwijl Goedele Wachters of een ander anker presenteert? Wij bieden jou, je familie en vrienden een exclusieve blik achter de schermen. Tijdens een anderhalf uur durende rondleiding krijg je een antwoord op deze en nog vele andere vragen.

Maar er is méér: je kan een selfie maken aan de toog van het F.C. De Kampioenen-café, de unieke toepassingen ontdekken achter virtual reality, binnenkijken in een echte nieuwswagen of een virtuele meet and greet beleven met je favoriete #LikeMe-acteurs. In onze belevingsruimte kom je ogen en tijd tekort. Je gaat trouwens niet met lege handen naar huis.

Boek je ticket

Altijd al eens willen zien én horen hoe het eraan toegaat bij VRT? Aarzel niet en boek snel je tickets via deze link

Je kan kiezen voor een rondleiding met of zonder torenbezoek. Bij extreme weeromstandigheden is een torenbezoek helaas niet mogelijk.