zaterdag 02 september 2023
02 september 2023

Romy Deridder presenteert Radio2 Album200 op Radio2

Zaterdag 2 september 2023 - Een gloednieuw gezicht op Radio2 vanaf vanavond. Romy Deridder presenteert iedere zaterdag van 18 tot 20 uur de Radio2 Album200 waarin ze de 200 best verkochte albums van Vlaanderen voorstelt.

"Al de nota’s voor het te veel babbelen in de klas hebben dan toch geloond!”  Romy Deridder

Wie is Romy Deridder?

Romy is 23 jaar oud en is afkomstig van Kapellen, momenteel woont ze samen met vrienden in Brussel. Ze studeerde journalistiek met een specialisatie in mode en volgde een BATAC Radio. Romy werkte al achter de schermen bij Goeiemorgen Morgen! en was deze zomer te horen op Radio2 als reporter in Blankenberge.

Nog meer jong talent op Radio2

Ook in de regio's heeft jong talent een plek, Jana Smeets neemt vanaf eind september het middagblok van Radio2 middag in Limburg over. Jana is geboren en getogen in Limburg en werkt al zeven jaar voor Radio2. Maar ook een ander bekend jong talent trekt sinds gisteren opnieuw op pad in de regio's. Niemand minder dan Margaux Bogaert brengt de beste verhalen uit jouw regio tijdens Goeiemorgen Morgen! iedere weekdag van 6 tot 9 uur.

 

Samen met Peter Van de Veire en Kim Van Oncen gaf Margaux gisteren de aftrap van het najaar op Radio2 met Goeiemorgen Morgen! Zij luiden opnieuw de ochtend in en zorgen voor een heldere blik op jouw regio, Vlaanderen én de wereld. Ze krijgen daarvoor zoals steeds de hulp van nieuwsstemmen Charlotte en Chaima.