Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Trailer seizoen 2

Op woensdag 2 september begint op Canvas de tweede reeks van 'Big little lies', de succesvolle HBO-serie over een groepje welstellende vrouwen en hun familie in het mondaine Californische kuststadje Monterey. In de eerste reeks zagen we hoe achter de façade van hun luxeleventje spanningen en frustraties schuilgingen die uiteindelijk tot een moord leidden.

De sterrencast van de alom geprezen en veelvuldig bekroonde serie (met o.a. Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Laura Dern) wordt in het tweede seizoen aangevuld met onder meer Meryl Streep. Zij speelt de moeder van Perry (Alexander Skarsgård) en komt met veel verve de ware toedracht onderzoeken van de dood van haar zoon.

De eerste reeks van 'Big little lies' was gebaseerd op de gelijknamige roman van de Australische Liane Moriarty. Ze won onder meer acht Emmy Awards en vier Golden Globes, en werd door velen beschouwd als een van de beste series van 2017. Veel lof en waardering was er voor de sterke acteursprestaties, het scenario, de regie en de cinematografie. Het tweede seizoen gaat door op dat elan.

Vanaf woensdag 2 september om 22.00 u. op Canvas (telkens twee afleveringen) en meteen ook integraal op canvas.be (VRT NU). Wie de eerste reeks heeft gemist of ze nog eens wil herbekijken kan dat in augustus nog elke dinsdag op Canvas, of integraal op canvas.be.

Big little Lies Trailer 0 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Series

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.