Ga meteen naar video

Met K. Schippers, Aimée de Jongh, Franca Treur en Tommy Wieringa

K. Schippers (1936) - 'Nu je het zegt' K. Schippers baant zich door Londen, op zoek naar een adres. Hij verdwaalt en komt via verschillende voorbijgangers terecht in een wereld vol motto's en letterspelen die hem leiden naar iets heel anders dan de gezochte straat. 

Schrijfhok: Franca Treur (1979) - Aimée de Jongh (1988) - 'Dagen van Zand' Een graphic novel (beeldroman), gesitueerd in 1937, over een jonge fotograaf die wordt gevraagd de zogenaamde Dust Bowl vast te leggen in Oklahoma. Hij komt angstvallig dichtbij de ellende die boeren daar meemaken. 

Boekenclub: Tommy Wieringa (1967) - 'Joe Speedboot' Een roman over Fransje Hermans, die op een dag wordt overreden door een landbouwmachine en in een rolstoel terecht komt. Zijn leven valt stil. Wanneer Joe Speedboot zijn dorp betreedt, ontwikkelt Fransje een grenzeloze fascinatie voor Joe's onvoorspelbare leven, dat zijn eigen leven weer in beweging brengt. 

Filmgedicht: Toon Tellegen (1941) - 'Het gelijk aan mijn zijde', geanimeerd door Tina de Groot, ingesproken door Joost Prinsen.

Brommer op zee Seizoen 1 Afl.8 van 8 51 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Cultuur

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.