Ga meteen naar video

De laatste jaren is er steeds meer sprake van insecten als bron van voeding, zeker sinds de VN ze vooropstellen als middel in de strijd tegen wereldwijde hongersnood. Bovendien zijn ze lekker, goed voor het milieu en nog gezond ook!

 

Drie jaar lang hebben onderzoekers en koks van het Nordic Food Lab uit Kopenhagen uitgezocht wat mensen overal ter wereld qua insecten op het menu hebben staan.

 

Maar wat zou de impact zijn wanneer insecten als voedingsbron de norm zou worden? Maar ook, zal massaproductie er niet voor zorgen dat de kweek van insecten niet langer ecologisch verantwoord is en dat de smaak en kwaliteit fors naar beneden gaan?

Bugs Seizoen 2016 Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Docu

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Hallo

Profiel Hulp nodig?

VRT-Profiel

Dag Gebruiker,

Je bent aangemeld met je VRT-Profiel.

Hallo

Aanmelden Registreren Hulp nodig?

Aanmelden

Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis!

Nog geen VRT-Profiel?

Registreren

Registreer je helemaal gratis om te genieten van het beste van VRT!

Heb je hulp nodig bij het registreren?

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.