Ga meteen naar video

Welke maatregelen stellen politici voor tegen tienerpooiers?

Het EVP-partijbestuur besliste vanavond om Fidesz, de partij van Eerste Minister van Hongarije, Viktor Orban, te schorsen als lid van de Europese Volkspartij. EU-kenner en politicoloog Hendrik Vos verschaft ons van meer uitleg. Ondertussen probeert Theresa May uitstel te vragen voor haar brexitplannen bij de Europese Unie. What’s next?

 

 
De collega’s van Pano brengen vanavond een lange reportage over tienerpooiers. John Crombez, sp.a-voorzitter, en Zuhal Demir, Kamerlid voor n-va, willen van het momentum gebruik maken om de status quo te doorbreken en tienerspooiers terug te dringen. De bedoeling is om boven het politieke gekrakeel uit te stijgen en zo de problematiek aan te pakken. Wat stellen zij voor?
 
 
Collega en oud-Radio 1-presentatrice, Krista Bracke, verloor 10 jaar geleden beide benen aan een vleesetende bacterie. Bovendien maakt een auto-immuunziekte haar het leven nog steeds moeilijk. Toch strijdt ze dapper verder. Zo heeft ze ondertussen terug leren dansen en liep ze vijf kilometer op blades. Nu wordt ze beloond als rolmodel van doorzettingsvermogen door de Universiteit Gent. Ze krijgt een eredoctoraat en zal daarmee bondskanselier Angela Merkel en schrijfster Isabelle Allende op een select lijstje komen te vergezellen.
 
De Afspraak Seizoen 2019 Aflevering 34 44 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Uitstel brexit?
  2. Orban uit de EVP?
  3. Tienerpooiers
  4. Niet op De Afspraak
  5. Eredoctor

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.