Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Wat houdt het Deens migratie- en integratiebeleid precies in?

Zowel linkse als rechtse partijen hebben afgelopen jaren verschillende keren verwezen naar het Deens migratie- en integratiebeleid. Zij zouden dit systeem ook graag in ons land installeren. Maar wat houdt het Deens migratie- en integratiebeleid precies in? Reportagemaker Wim Van den Eynde zocht het uit. Zijn reportage is vanavond te zien in Pano op één. Sp.a-voorzitter John Crombez geeft zijn mening over dit beleid.

 

Apple kondigde gisteren zijn nieuwe streamingsdienst Apple TV + aan. Apple TV + wordt in november in ons land gelanceerd. Hiermee wilt Apple concurreren met Netflix en Disney +. Maar wat betekent deze nieuwe streamingsdienst voor de filmproductie? Filmregisseur Michaël R. Roskam vertelt over de toekomst van de filmindustrie. 

 

Morgen stelt de Nederlandse reportage- en theatermaakster Emma Lesuis ‘Aardappelbloed’ voor op het Theaterfestival in Gent. Voor deze live-documentaire ging Emma Lesuis op zoek naar haar roots en reisde naar Suriname, waar haar voorouders in slavernij op een plantage leefden. Haar zoektocht leidde tot een performance in woord en beeld over een verzwegen slavernij geschiedenis.

De Afspraak Seizoen 2019 Aflevering 83 47 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Migratie en integratie in Denemarken
  2. Apple TV Plus
  3. Niet op De Afspraak
  4. Aardappelbloed

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.