Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Wie is intussen betrokken bij de oorlog in Syrië?

De oorlog woedt in alle hevigheid en er raken steeds meer partijen bij betrokken. De Verenigde Staten lieten eerder vandaag weten dat zij economische sancties opleggen aan Turkije. De Turkse president Erdogan is vastberaden om door te gaan tot aan de eindoverwinning. Conflictjournalist Jens Franssen en politicoloog Rik Coolsaet geven meer uitleg over de situatie.

Zaterdag probeerde Extinction Rebellion de tuinen van het Koninklijk paleis te bezetten. De politie zette waterkanonnen in en pakte 435 klimaatactivisten op. Vandaag startte de Brusselse politie een onderzoek naar mogelijk politiegeweld. Wie is Extinction Rebellion en waarvoor staan ze? We vragen het aan activiste Linde Polfliet.

Architecten die falen, brengen zichzelf om. Schrijver Charlotte Van den Broeck gaat na of deze stelling klopt. De afgelopen drie jaar reisde ze de wereld rond, op zoek naar tragische architecten die aan hun mislukte bouwsels ten onder gingen. Haar zoektocht leverde haar haar eerste boek ‘Waagstukken’ op.

 
De Afspraak Seizoen 2019 Aflevering 99 44 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Oorlog in het noorden van Syrië
  2. Extinction Rebellion
  3. Niet op De Afspraak
  4. Waagstukken

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.