Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Krijgen IS-weduwen de Belgische staat op de knieën?

Eén gewonde Syriëstrijder en drie IS-weduwen dagvaarden de Belgische staat. Hun advocaten eisen dat ze samen met hun kinderen naar België of een veilige plek in de regio worden gebracht. Als de Belgische staat niet binnen vijftien dagen in actie schiet, dan vragen ze dwangsommen van 7.500 euro per dag per persoon. We debatteren met één van hun advocaten Abderrahim Lahlali en Vlaams parlementslid N-VA Nadia Sminate.

Volgend jaar wordt de Wereldbeker veldrijden uitgebreid van negen naar zestien manches in een regie van Flanders Classics. Dat de organisatoren van niets wisten, zorgde voor ongenoegen binnen de wereld van het veldrijden. Ex-veldrijder Sven Nys beschouwt deze gebeurtenis als de dood van de sport. Is het einde van het veldrijden in zicht?

Fotograaf Stephan Vanfleteren wordt 50 jaar en dat viert hij met zijn eerste grote overzichtstentoonstelling ‘Present’. Ter voorbereiding sloot hij zich een half jaar op om zijn archief door te nemen. Samen met Vanfleteren blikken we terug op zijn carrière van meer dan dertig jaar als fotograaf.

De Afspraak Seizoen 2019 Aflevering 102 44 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Syriëgangers eisen dwangsom
  2. De “dood” van het veldrijden
  3. Niet op De afspraak
  4. 50 jaar Vanfleteren

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.