Ga meteen naar video

Kunnen de Democraten zich nog op tijd herpakken?

De ouders van de vermoorde Julie Van Espen schreven een open brief aan de belangrijkste politici en de koning. Ze kaarten de “grove fouten” van het gerecht aan die volgens hen het leven van hun dochter hebben gekost. Advocaat John Maes licht de brief van de ouders toe. Sophie De Wit, kamerlid van de N-VA, heeft de brief vanmiddag in de Kamercommissie Justitie besproken.

Vandaag is er een Democratische voorverkiezing in de staat New Hampshire. Bij de Democraten loopt niet alles gesmeerd: de voorverkiezing in Iowa liep helemaal in het honderd en de schoonmoeder van Michiel Vos, Nancy Pelosi, verscheurde de speech van Donald Trump. Kunnen de Democraten zich volgens Michiel Vos nog op tijd herpakken?

Miljarden woestijnsprinkhanen teisteren het oosten van Afrika. De zwermen verspreiden zich steeds verder en vreten alle gewassen kaal. In vele landen is het de ergste sprinkhanenplaag in tientallen jaren. Journalist en bioloog Dirk Draulans legt uit hoe de plaag is kunnen ontstaan, en waarom deze plaag bijna niet te bestrijden valt.

 
De Afspraak Seizoen 2020 Aflevering 19 44 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Brief aan de politiek
  2. Democratische strijd
  3. Niet op De afspraak
  4. Sprinkhanen

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.