Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Moet de media anders omgaan met het coronavirus?

De hele wereld is in de ban van het coronavirus, dat nu ook een opmars maakt in Europa. In België zijn er tot nu toe 8 besmettingen. De nodige maatregelen worden wel al massaal getroffen. Ondertussen herhalen de media dat “er geen enkele reden tot paniek is” en men zich dus niet ongerust moet maken. Van waar komt deze dubbele houding? Kan de media hier anders mee om gaan? Erika Vlieghe, diensthoofd infectieziekten UZA, en medisch filosoof Ignaas Devisch.

President Recep Tayyip Erdoğan stelde de Turkse grenzen met Europa open voor migranten. Inmiddels zijn er volgens de VN zo’n 13.000 mensen aan de Turks-Griekse grens die de oversteek proberen te maken. Zij worden door de Griekse grenspolitie tegengehouden. Wat is de strategie van Erdogan volgens Willy Claes, oud secretaris-generaal van de NAVO?

Derk Jan Eppink was afgelopen weekend aanwezig op de CPAC, een jaarlijkse politieke bijeenkomst van conservatieve activisten en politici in de Verenigde Staten. President Donald Trump hield er een opvallende speech. Hoe denken ze op de CPAC over de Democratische voorverkiezingen? Wie maakt er volgens hen een kans?

De Afspraak Seizoen 2020 Aflevering 25 47 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Geen paniek
  2. Over de grens
  3. Niet op De afspraak
  4. Trump en de Democraten

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.