Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Binnenkort: Albatros, een reeks rond en met "dikke mensen"

Er komt geen doorstart bij de failliete bagageafhandelaar Swissport op Brussels Airport. 1469 mensen verliezen hun baan. Is dit de voorbode van nog meer faillissementen? En wie zal het werk overnemen? Luchtvaartexpert Riadh Bahri komt naar de studio.

Voormalig politica Anissa Temsamani verbleef drie maanden in gedwongen lockdown in Marokko. De maatregelen zijn er strenger dan in ons land en worden er hardhandig opgevolgd. Bovendien beschouwt Marokko gestrande Belgen met een dubbele nationaliteit als haar eigen onderdanen. Dit maakte het onder meer onmogelijk om sneller terug te keren.

Albatros volgt tien zwaarlijvige Vlamingen die in de Ardennen op afslankingskamp gaan. Dominique Van Malder bedacht de serie samen met Wannes Destoop en maakt zelf deel uit van de cast. "We wilden een reeks maken rond en met "dikke mensen" en hun gevecht met de zwaarte van het leven. Een wereld die we tot in onze vezels kennen. Door het tragische van het dagelijks ongemak te tonen, willen we een snijdende lach oproepen."

 
De Afspraak Seizoen 2020 Aflevering 79 40 min Favoriet Later kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Faillissement Swissport
  2. Vast in Marokko
  3. Niet op De afspraak
  4. Albatros

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.