Ga meteen naar video
Meer van dit programma

Het tekort aan leerkrachten in Brussel is zeer schrijnend aan het worden

Het tekort aan leerkrachten is zo schrijnend aan het worden in Brussel dat voor sommige scholen sluiting dreigt. Bevoegd minister Sven Gatz (Open VLD) bekijkt of mensen uit inspectiediensten kunnen ingeschakeld worden en of gepensioneerden en zij-instromers kunnen ingezet worden. Maar zal die oplossing ook voldoen?

Gisteren werd een grote drugsbende opgerold in de nasleep van Operatie Sky: 27 verdachten zijn opgepakt en 1,6 ton aan drugs werd in beslag genomen. Maar in de oorlog tegen drugs zijn politieacties alléén niet genoeg, vindt strafpleiter Walter Damen. Volgens hem is het hoog tijd om ook naar de gebruiker te kijken. Interessante piste om voor te leggen aan communicatie-expert Marc Fauconnier. Hoe kan je mensen wakker schudden en zou een ontradingscampagne werken?

Begin dit jaar kwam Delphine Lecompte met haar nietsontziende, veelbesproken prozadebuut Beschermvrouwe van de verschoppelingen. Nog geen acht maanden later ligt deel II in de rekken. Opnieuw geeft ze haar wilde meningen en vertelt ze verhalen over haar markante leven. Opnieuw spaart ze nog zichzelf, noch haar dierbaren, noch haar vijanden.

De Afspraak Dinsdag 19/10 46 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Nieuws en actua Talkshows

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Lerarentekort in Brussel
  2. War on drugs
  3. Niet op De Afspraak
  4. Delphine Lecompte

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.