Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

De politievakbonden startten vandaag met aangekondigde acties

Grote verkeershinder aan de Wetstraat vanmorgen en enorme vertragingen op de luchthaven van Zaventem. Dat waren de gevolgen van de aangekondigde acties van de vier politievakbonden. Zij eisen een beter loon en verzetten zich tegen een aanpassing van de pensioenregeling. Vakbondssecretaris Joery Dehaes (ACOD) is tevreden met het verloop van de dag en hoopt dat de regering met een degelijk voorstel komt in de vastgelopen loononderhandelingen.

De verplichte vaccinatie voor zorgpersoneel werd goedgekeurd, vanaf 1 april 2022 kunnen werknemers die het vaccin weigeren ontslagen worden. Oud-politicus (Vooruit) Bert Anciaux is directeur van een woonzorgcentrum en is blij met deze beslissing. En moet het vaccin enkel verplicht worden in de zorg of moet iedereen verplicht worden? Advocaat Walter Van Steenbrugge stelt zich grote vragen bij een verplichte vaccinatie en staat vaccinweigeraars bij.

In de gloednieuwe theatershow Missie 2021 brengt Hetty Helsmoortel het meest spraakmakende wetenschappelijk nieuws van het jaar 2021. Haar doel: mensen tonen hoe ontroerend en inspirerend wetenschap kan zijn.

De Afspraak Seizoen 2021 Aflevering 110 42 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Acties politievakbonden
  2. Verplichte vaccinatie?
  3. Niet op De Afspraak
  4. Missie 2021

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.