Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

De bom rond ‘The Voice of Holland’ is helemaal gebarsten

In Nederland is de bom rond ‘The Voice of Holland’ nu helemaal gebarsten. Vandaag kwam de aflevering van het consumentenprogramma ‘BOOS’ online, waarin schokkende getuigenissen over Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en Ali B werden gegeven. Alle drie de mannen zijn of waren werknemers bij 'The Voice', dat sinds zaterdag van het scherm gehaald is. Seksuologe en Open VLD parlementslid Goedele Liekens kijkt naar de impact van dit verhaal.

De klimlaatjongeren hebben de opwarming van de aarde de afgelopen jaren hoog op de agenda gezet. Een halve eeuw geleden, in 1972, bereikte de aandacht voor het milieu al eens hoogtepunt. In zijn nieuwe boek ‘Wat we toen al wisten’ neemt Geert Buelens ons vijftig jaar mee terug in de tijd. Toen het redden van onze planeet het maatschappelijk debat domineerde, milieuactivist de Kat de harten van tv kijkend Vlaanderen veroverde en toenmalig prins Albert een vlammende klimaatspeech gaf op een VN-conferentie.

Net als vorig jaar staat Miguel Wiels met de hulp van een slordige 120 muzikale gasten 24 uur lang op het podium van het Sportpaleis. We zijn benieuwd of hij het opnieuw de volle 24 uur gaat volhouden en naar zijn redenen om het huzarenstukje dit jaar over te doen.

De Afspraak Donderdag 20/01 47 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. ‘The Voice of Holland’
  2. ‘Wat we toen al wisten'
  3. Niet op De Afspraak
  4. 24 UUR LIVE 2022

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.