Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

De Dienst Vreemdelingenzaken wil een islamitische "haatprediker" het land uit

De Dienst Vreemdelingenzaken wil een islamitische "haatprediker" het land uit, maar stuit op een njet van de rechter van de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen. Die vindt dat de rapporten van het Ocad en de Staatsveiligheid ‘geen solide basis’ vormen om iemand het land uit te zetten. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) laat het daar niet bij en wil een nieuw dossier opstarten om de man uit te wijzen naar Marokko. 

Op 25 maart brengt Selah Sue na zeven jaar een nieuw album uit, ‘Persona’. We praten met haar over de thema’s die ze in haar nummers op het nieuwe album behandelt. We vragen haar ook naar de invloed van de coronacrisis op het schrijfproces en op het mentaal welzijn van haarzelf en haar omgeving.

Vorige zomer zette Ann Wauters, na de Olympische Spelen in Tokio met de Belgian Cats, een punt achter haar schitterende carrière als basketbalspeelster. In mei begint ze aan een nieuw hoofdstuk. De Belgische basketballegende tekende een contract als assistent-coach bij WNBA-kampioen Chicago Sky. Is dit het begin van een lange trainerscarrière?

De Afspraak Donderdag 27/01 44 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Uitwijzing haatprediker
  2. Persona
  3. Wauters naar Chicago

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.