Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Oekraïne maakt zich op voor cruciale dagen en weken

Oekraïne maakt zich op voor cruciale dagen en weken. Volgens oud-kolonel Roger Housen staat Rusland op het punt extra middelen in te zetten om eindelijk ergens te kunnen uitpakken met een belangrijke overwinning. Samen met NRC-correspondente Caroline De Gruyter blikt hij vooruit op de NAVO- en EU-top van eind deze week.

Svetlana Malinina spendeert haar weekends de laatste tijd in het station van Brussel-Zuid. Het is immers een plek waar iedere dag honderden Oekraïense vluchtelingen toestromen. En een plek waar vrijwilligers om in hun eerstelijnsopvang te voorzien, broodnodig zijn. Wat zijn de ervaringen van deze vluchtelingen? Welke moeilijkheden ondervinden ze om tot aan het registratiecentrum aan de Heizel te geraken?

How do you let it be? Dat is de vraag die radiopresentatrice Michèle Cuvelier heeft voor haar grootste muziekheld: Paul McCartney. In haar podcastreeks ‘Hey Paul’ probeert ze zo dicht mogelijk tot bij hem te komen, en bijt ze zich samen met anderen vast in zijn muziek. Lukt het Michèle om hem haar belangrijke vraag te stellen?

De Afspraak Seizoen 2022 Aflevering 36 41 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Dag 27
  2. Vluchtelingenopvang in Brussel-Zuid
  3. 'Hey Paul'

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.