Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Guy Verhofstadt riep in Kiev op tot nog meer economische sancties tegen Rusland

Vandaag riep europarlementslid Guy Verhofstadt in Kiev op tot nog meer economische sancties tegen Rusland. Volgens econoom Koen Schoors (Ugent) voelt de Russische bevolking zeker al het effect van de sancties, maar maken die sancties voorlopig nog weinig indruk op Poetin. Koen Schoors gelooft dat de sancties vooral op lange termijn zullen werken, en dat Europa zich minder afhankelijk moet maken van Russische olie. Met hem bespreken we ook de Franse presidentsverkiezingen.

Zondag kiest Frankrijk een nieuwe president. Wordt het opnieuw Macron of zal Marine Le Pen zegevieren? En zullen we dan maandagochtend wakker worden in een ander Europa? Tinneke Beeckman en Gerolf Annemans wikken en wegen de kansen van de twee kandidaten.

Na drie en een half jaar staan de 18 Reuzegommers morgen terecht voor hun aandeel in de extreme doop die het leven kostte aan de jonge student Sanda Dia. David Dendoncker is de advocaat van Sanda’s moeder. Wat verwacht zij van het proces? Welke antwoorden hoopt zij te krijgen?

De Afspraak Donderdag 21/04 45 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua Nog 9 uur beschikbaar

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Oorlog Oekraïne
  2. Macron - Le Pen
  3. Niet op De Afspraak
  4. De zaak-Sanda Dia

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.