Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Is CD&V gered?

Hilde Crevits wordt de nieuwe Vlaamse minister van Welzijn en Jo Brouns de nieuwe Vlaamse minister van Economie, Innovatie, Werk en Landbouw. Dat heeft de partijraad van CD&V beslist. Maar is de partij daar ook mee gered? Een vraag voor Rik Van Cauwelaert die de CD&V door en door kent en voor Bram Van Hecke van de Groene Kring, de jongerenorganisatie van de Boerenbond.    

Het theatergezelschap Toneelhuis in Antwerpen krijgt mogelijk geen nieuwe Vlaamse subsidies meer. Het negatieve advies van eind maart kwam hard aan bij directie, personeel en theatermakers. De artistiek en zakelijke directeurs zetten ondertussen een stap opzij en de vaste theatermakers nemen sinds gisteren de dagelijkse werking en artistieke leiding over. Acteur Tom Dewispelaere is één van die makers. Hoe strijdvaardig is hij en hoe wil hij het tij keren?      

In ‘Sarah in Genderland’ onderzoek Sarah Vandeursen hoe jonge mensen vandaag omgaan met hun gender en welke medische ingrepen ze ondergaan om zich goed in hun vel te voelen. Ze ontdekt dat de binaire wereld van vroeger vandaag volledig op de schop gaat en er een breed spectrum zit tussen meisjes en jongens.

De Afspraak Dinsdag 17/05 46 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Nieuwe start voor CD&V?
  2. Toneelhuis in woelig water
  3. Sarah in Genderland

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.