Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Het proces van Johnny Depp tegen Amber Heard lijkt bijna een Hollywoodfilm

Vandaag is het dag op dag 3 maanden geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Met de verovering van Marioepol en steeds meer terreinwinst in de Donbas schuift Poetin op. Maar wanneer is Poetin voldaan? Kunnen diplomatieke onderhandelingen nog soelaas bieden? Is de toetreding van Zweden en Finland tot de NAVO een druppel op een hete plaat? Oud-secretaris-generaal van de NAVO Willy Claes en professor militaire geschiedenis Kris Quanten analyseren hoe de realiteit vandaag verschilt van wat we 3 maanden geleden verwachtten.

Amerikacorrespondent Björn Soenens is momenteel in het land. Hij maakt de voorlopige balans op van het presidentschap van de soms wat stuntelig overkomende Joe Biden. De democratische president zou post-Trump het tij keren in Amerika. Maar ondertussen blijft hij geplaagd door de perikelen van zijn voorganger zoals in de abortuskwestie. Is hij nog populair onder de Amerikanen en wat zijn de verwachtingen voor de midterms in november?

Het proces van Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Amber Heard wordt wereldwijd door miljoenen mensen op de voet gevolgd. Het proces zelf lijkt bijna een Hollywoodfilm. Ook Barbara Sarafian wijkt geen moment van de livestream en is pro-Depp. Twee acteurs in de rechtbank die goed toneel kunnen spelen, komt dat wel goed? En wat zullen de gevolgen zijn van de uitspraak van de rechtbank: lonkt cancelculture?

De Afspraak Dinsdag 24/05 47 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. 3 maanden invasie in Oekraïne
  2. Een tussentijds rapport voor Biden
  3. Niet op De Afspraak
  4. Proces van Johnny Depp tegen Amber Heard

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.