Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Is er een zomergolf aan coronabesmettingen ingezet?

Het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnames stijgt weer en daarmee lijkt een zomergolf ingezet. Viroloog Steven Van Gucht kijkt naar de volgende maanden en plaatst de cijfers in perspectief. Helaas, voor vele mensen die aan langdurige Covid lijden, ontbreekt dat perspectief. Nog steeds is er weinig geweten over de oorzaken en blijkt de impact van Long Covid erg groot. Elisabeth De Waele (UZBrussel) schetst het beeld van de ziekte.

Heeft oud-president Trump mensen onder druk gezet om de verkiezingsuitslag in zijn voordeel te beïnvloeden? Daar draaide het gisteren om in de hoorzittingen die in de VS aan de gang zijn. Michiel Vos ziet dat nu ook trouwe Republikeinen de rol van Trump in vraag durven te stellen, maar of de voormalige president daardoor in nauwe schoentjes komt te zitten, dat is nog maar de vraag.

Voor haar rol als Simone De Beauvoir is Sien Eggers genomineerd voor een Theo D'or. Dat is de belangrijkste toneelprijs voor actrices in het Nederlandse taalgebied. En dat terwijl Eggers dacht dat ze die rol nooit onder de knie zou krijgen.

De Afspraak Woensdag 22/06 44 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua Beschikbaar tot vrijdag 22/07

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Een zomergolf
  2. Een hoorzitting
  3. Niet op De Afspraak
  4. Een mooie nominatie

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.