Naar video Naar audiodescriptie
Meer van dit programma

Terugblik op de week van 3 tot 9 juni

Siegfried Bracke (N-VA) neemt ook afscheid van de Gentse gemeentepolitiek. En zo eindigt de politieke carrière van de oud-journalist. Hoe blikt hij terug en hoe kijkt hij naar de huidige formatieperikelen?

 

Antwerps schepen Jinnih Beels (SP.A) raakte niet verkozen voor het Vlaams Parlement. Hoe kijkt zij naar de politieke actualiteit en de gevolgen voor de Antwerpse politieke scène?

 

De volgende regering moet meer dan 11 miljard euro besparen. Welke boodschap heeft Pierre Wunsch, gouverneur van de Nationale Bank, voor de nog te vormen regering?

 

Met Karl Drabbe, uitgever van de Vlaamsgezinde opiniewebsite Doorbraak, hebben we het over de zin en onzin van de gesprekken tussen N-VA en Vlaams Belang voor een nieuwe Vlaamse regering.

 

Amsterdam strijdt tegen de overlast van het massatoerisme. Volgen ook Vlaamse steden? Vragen voor NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch, CEO van Toerisme Vlaanderen Peter De Wilde, Brugs schepen van Toerisme Philip Pierins (SP.A) en Luk “Pierke Pierlala” De Bruyker.

 

Na 25 jaar komt een einde aan het Roger Lambrecht-tijdperk bij Sporting Lokeren. Ex-makelaar Louis De Vries neemt de ploeg over.

 

Endocrinoloog en wereldautoriteit in transgenderzorg Guy T’Sjoen schreef een boek over transgenders, met intieme getuigenissen. Beni Monsecour, vader van Nora “Girl” Monsecour, schuift mee aan.

 

Beeldhouwer en tekenaar Koenraad Tinel komt vertellen over zijn bejubelde tentoonstelling in Gent rond de dubbelheid van het bestaan.

De zevende dag Seizoen 2019 Afl.17 van 37 119 min
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Whatsapp Deel via E-mail Kopieer url
Talkshows Nieuws en actua

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

  1. Toestand economie
  2. Bracke met pensioen
  3. Regeringsvorming
  4. Sportnieuws
  5. Overname Sporting Lokeren
  6. Toekomst SP.A
  7. Grenzen toerisme
  8. Transgenderzorg
  9. Toenadering China-Rusland
  10. Koenraad Tinel

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.